Здравейте имам нужда от съвет значи ситуацията е следната
1.преди месец се запознах с едно момче по мои впечатления е добър, възпитан абе все хубави неща допадна ми много
2.от седмица и нещо близо 2 бившия ми тоест по бившия с когото не бяхме говорили от както се разделихме по негова вина(така да се каже) той ме нараняваше казваше ми кво да обличам да не се гримирам заради него не излизах и с приятелки и върха беше че ми каза че е с мен докато си намери друга и като си намери ще се разделим аз естествено не се съгласих и се разделихме а от тогава минаха вече 3 години ми писа и ми каза че много ме обичал много съжалявал за преди че е разбрал грешката си от тогава не е минало и ден в който не е мислил за мен че с всяка с което е бил не се получавало защото във тях търсел мен моя характер очите ми усмивката ми и все такива неща 3.и последно бившия ми ми прати приятелство в фейсбук и си писахме общи неща и ми каза че доста често ме сънувал как сме си правили планове за бъдещето да живеем заедно да се оженим да имаме деца (наистина беше така докато бяхме заедно) че съм му била слабост и аз му казах ако съм ти била слабост нямаше да направиш така че да се разделим и да ме лъжеш заради бившата си но както и да е това е минало няма значение вече и тои каза за сега и аз го попитах какво за сега той нищо не каза почна да увърта и смени темата та проблема ми е сега какво да правя с кого да бъда много съм объркана