- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- к'во иска ТАЯ...?
С въпросното момиче вече не сме никакви. В началото бяхме много близки "приятели", ама нещата не се получиха. Бяхме прекъснали контакт по мое желание за известно време. Та на 9 декември и писах СМС ( все още бях под въздействие на алкохола) Беше ме блокирала във facebook и ми махна блока уж да се "разберем". Та там пак тежки думи от нейна страна- не знача нищо за нея вече, не искала да има контакт с мене и т.н. обичайните баналсности в общи линии. Аз се държах напълно нормално и се постарах да запазим добрия тон- принципно можех да и кажа много гадни неща и МНООГО лесно излизам извън контрол, ама ми беше все тая, едно безразлично ( дори и писах защото нямаше какво да правя).
Плюс тва преди ден-два видях, че сегашния и приятел ми е писал някви заплахи, не съм си правил труда даже да му отговарям на пича- знам какво му е. И явно тя му е казала, че съм я търсил...
И днес съвсем случайно видях, че тя ми е писала някви сладникави пожелания за Коледа...? Нали уж не искаше да има контакт с мен. Казала е на приятеля си да не я търся, а ся изведнъж пожеланиица ( не съм и отговаряш щото не намирам смисъл)
Какво е вашето мнение?