.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 67
    Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy Виж мнението
    И ти говориш за "смелост, обратно пропорционална на физическите данни", а?! На такива им се вика "мъжка п*тка", защото са много силни само в компанията на още няколко момчета
    Ако мацката можеше да ти види постовете сигурно и за 8-ми март щеше да ти честити ...
    Така стоят нещата, пиленце. Живота не е честен.. не сме в 18 век, и да се предизвикваме на дуели с еднозарядни пистолети на поляната зад графството. В общи линии " сопа и тва е"

Супер фен Аватара на mayaaa
    Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy Виж мнението
    И ти говориш за "смелост, обратно пропорционална на физическите данни", а?! На такива им се вика "мъжка п*тка", защото са много силни само в компанията на още няколко момчета
    Ако мацката можеше да ти види постовете сигурно и за 8-ми март щеше да ти честити ...
    То, като авторът не може сам да се оправи с някой с 28 ръка, смятай... Жалко, жалко!

А ти много хубаво постъпваш с мацката - не ме трябваш, но като ми е скучно ще те използвам... Много ми падна в очите с постовете си, честно.
    Харесвам те защото... Защото си ти. Прикрит от всички твои лъжи!!!

Моят сайт!

Какво ровичкате и правите от мухата слон, бе момичета. Айде обратно по кухните

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Tsukuda_Hiroshi Виж мнението
    То всеки си намира майстора, психопате...
    Особено такива като автора.
    Защото ако ми скочат 4-5 човека, след това ще стане грозно за тях, ама много.

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Цитирай Първоначално написано от Takaki Tono Виж мнението
    Ти сигурно никога не стъпваш в кухнята, а?!
    Боже, колкото ми беше смешен, толкова и жалък ми стана сега ... Един свестен лаф не можа да си изсмучеш от пръстите
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Чудесно. Ако ти изпитваш нужда да се доказваш пред непознати във някакъв форум и да блестиш със свежи лафчета, те разбирам. Но за твое съжаление аз нямам такива намерения Самият факт, че никнейма ти ( 3оРитy) лъха на кифления от провинциално начално училище, те прави някак си смешна. И ти да се опитваш да ме храниш и да се правиш на философ не ти отива.

Град
    Ама естествено, че е кифленски ... Направен е преди 5 години, когато тъкмо ме переше пубертета
    А ти ако не искаше да се доказваш нямаше да обясняваш к'ва мутра си и как можеш да спукаш от бой човек с 28см. ръка ама видиш ли не можело то така само един да го бие ...
    А като заговори за кухни - върви сготви на биячите, че и те душа носят и ще искат да хапнат и пийнат преди боя

Радвам се, че ми съчувстваш един ден като врътна някоя далавера и замогна, ще те хвана за компаньонка- просто ей така да има някой да ми бръщолеви глупости за фон, да не ми е скучно

Голям фен Аватара на s0b1esk1
    Град
    Измерение София
    авторчето се нарежда една идея по-надолу по путкизъм от broken_hearted. абе, да не сте братя?
    WE ARE NOT ANGELS!

Абе, кво става тука. Да няма събрание на хората с възможно нааай- ламерските имена. ( s0b1esk1 ) really??? Като отвори темата за путкизъм- не знам питай майка ти, тя беше преди мен в класацията

Град
    Поради малкия умствен багаж ли опитваш да ни засегнеш на тема "Никнейм" и то при все, че сме регистрирани преди 100 години ...
    Ама така е то Когато човек няма достатъчно капацитет се опитва да обижда и засяга, но не осъзнава, че и за там се иска малко ум :/

"Когато човек няма достатъчно капацитет се опитва да обижда и засяга, но не осъзнава, че и за там се иска малко ум :/ " !!!
    Самичка си го каза... ти първа дойде и почна да слагаш определения кой е "путка" и т.н. Прави си извода кой е ограничен и ПРОСТ!

Град
    Ти дори не правиш разлика между двете неща Няма смисъл да губя време в обяснения

Ставай и се махай тогава

Град
    Измерение София
    за да завъртиш далаверка, трябва да оцелееш, а с тоя език няма да стане. добре, че приятеля й не те е изнасилил и не те е заровил на витоша.
    бутилка собиески струва повече от тебе...
    WE ARE NOT ANGELS!

Много филми гледаш, приятелю... вече не ги копат на Витоша. Живей си жалкия прашен животец и не ми пречкай

Град
    Измерение София
    да съм застанал пред тебе, за да ти пречкам? много ли се чувстваш мъжествен, като се заяждаш с жена?
    WE ARE NOT ANGELS!

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    манга-терикат
    ХАХАХАХАХХАХАХА
    махни жАлтите недоразумения и може и да си помисля, че евентуално би могло да бъдеш някой, който би могъл да ме респектира, ама едва ли

нищо нямаше да кажа, дори можеше и да те защитя, ама това с никнеймовете беше мноооого слабо.

пък и "we are not angels" печели точки за колегата.

виждаш ли колко е тъпо да се опитваш толкова евтино да нападаш хората?
    макар че на мен ми се получи :v

Като ти гледам държанието някой ден у вас или ТИ ще си този, който не излиза от кухнята или ще трябва да викаш 4-5 приятелчета да обясняват на жена ти, че днес е неин ред да сготви.

Мега фен Аватара на Chacho
    Авторе, не бъди толкова самонадеян. От говоренето ти и кварталните ступвания може и да не си навлечеш много ядове. Внимавай с далаверките обаче, че за една нищожна ще те разпорят на улицата и няма да им мигне окото. Много свещички като тебе угасват за едното нищо.

Лошото е, че прекалено късно ви идва акъла.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Хаха няма 1v1 брат, тва не е лига или нещо такова. Шом си толкова силен да заплашваш, че ще чупиш ръце и крака, ше се справиш и 3V1- 4V1
    много жалък коментар, братле

Супер фен Аватара на mayaaa
    Айде, айде, зад клавиатурата много се отваряш, ама ни стана ясно на живо колко струваш.. А тъкмо скоро си мислих, че няма съфорумник, който да не харесвам. Ти си правиш тема, ти си пишеш малоумните коментари в нея, така че после недей казва на останалите да се махат, като не ти отърва мнението им.
    Е, поне след като не можеш да се гордееш с сила или умствени възможности, остава утехата, че можеш да си горд с никнейма си.
    Мацката ще избяга на далече, ако ти види постовете.
    Харесвам те защото... Защото си ти. Прикрит от всички твои лъжи!!!

Моят сайт!

абе злетак не знам тоя ква утрепка е , няма да казвам къде работя и какво само ще ти кажа че палката ми е верен приятел : ), и че такива 10,20 утрепки като теб сме ги прави ли криви ( а сме били само 2,3 ма колеги ) .. тоя най-вероятно не работи това което аз ,но пак не се знае дано не попаднеш на човек с подходяща професия щото си безсилен , и като казвам безсилен вярвай че наистина си такъв : )
    Последно редактирано от code_red : 12-29-2013 на 10:53

Колко си изостанал не е истина . Да пращаш една жена в кухнята мило момче в кой век живееш ?!

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    Цитирай Първоначално написано от s0b1esk1 Виж мнението
    авторчето се нарежда една идея по-надолу по путкизъм от broken_hearted. абе, да не сте братя?
    broken_hearted явно вече е любимия идиот на форума! Щом започнахме и за пример да го даваме Дано да чете, хайвана!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си