- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Приятелят ми ме задушава
Зарибяваме се от една година а ходим от два месеца,през тези два месеца аз съм принудена всеки ден да съм с него,преди даскало съм в тях,след даскало на кафе или в някоя градинка или пак в тях ,после се прибирам в къщи и на другия ден същото....Звани ми всяко междучасие и иска да му звъня преди да вляза да се капя,преди да се наям и разни такива...Проверява ми телефона с кой съм говорила и като види че има номер който не е негов или на приятелките ми и почва да ми вряка... Да вярно обсипва ме с целувки и подаръци но ме задушава...Моля ви помогнете ми какво да направя в мен ли е грешката или не знам, аз наистина много си го харесвам и така....
А и аз съм на 14 а той на 16...
Благодаря ви предварително![]()
Ами, малки сте още. Ти не би трябвало да го търпиш, това ти е грешката. Поговори с него и му обясни, но се съмнявам, че ще има ефект. Ако продължава, просто се разделете.
На тази възраст не се учудвам, че така се получава.
Обикновено тийнейджърите не се усещат, че задушават другия, за повечето е нормално.
По принцип имаш две опции - едната е да поговориш с него, другата е да прекратиш връзката.
Избери която според теб е правилната, но аз лично смятам, че няма да спре да те задушава, дори и да поговорите, но това не пречи да пробваш.
Да, грешката е в теб. Ти си тази, която му е позволила да й рови в телефона и да се държи така.
Щом не ти харесва просто му казваш "Не искам да ми ровиш в телефона! Искам пространство, време за себе си и за приятелите ми! Не може да говорим постоянно по телефона и да сме заедно нон-стоп, все пак имаме и личен живот!"
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Говори с него, обясни му всичко това и ако не те разбере се разделяте и толкоз.
Благодаря ви..ще поговоря с него и ще му кажа че искам малко пространство и време за себе си и ако нещата не се променят ще видим...Благодаря ви много![]()
Не му позволявай чак такива работи това е направо досадно просто поговори с него и му обясни как се чувстваш