.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19
    jojobarka
    Guest

да й пиша ли?

здравейте,има едно много красиво момиче но не знам нищо за нея дори поканата в фб-ка не ми е приела да й пиша ли без да ми е приела поканата или изобщо да не й пиша?

Изчакай да я приеме и пиши

jojobarka
    Guest
    аз й я пратих преди доста време но все още не я е приела

Повече от фен Аватара на FAKE IT
    Стига с тия фейсбуци уе хора ... Убивате си цялото удоволствие от общуването. Излез, заприказвай се с някоя мадама навън, да те пореже едно хубаво, после пробвай с втора, с трета, накрая като ти дойде акъла, четвъртата ще е твоя, тръпката е много по-истинска, отколкото пред тъпата клавиатура ...

И да и пишеш, то ще отиде в "others" и пак има шанс да не го прочете. А и да го прочете, може да не отговори, след като дори поканата не ти е приела. Слушай какво ти каза FAKE IT ^

Мега фен
    Град
    В деколТето тИ
    мноо ясно е бахве в писателите +1 FAKE IT

Мега фен Аватара на baby_baby
    пиши и

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Цитирай Първоначално написано от HollyGolightly Виж мнението
    И да и пишеш, то ще отиде в "others" и пак има шанс да не го прочете. А и да го прочете, може да не отговори, след като дори поканата не ти е приела. Слушай какво ти каза FAKE IT ^
    Мда, щом не ти е приела поканата, шанса да не ти отговори, дори да да ти види съобщението е голям.
    Ама пък, нищо не губиш, ако ѝ напишеш просто едно "Здравей", дори и да не ти отговори, голяма работа.

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    Ако не ти я приеме - не й вдигай акциите! Отеби я!

Цитирай Първоначално написано от FAKE IT Виж мнението
    Стига с тия фейсбуци уе хора ... Убивате си цялото удоволствие от общуването. Излез, заприказвай се с някоя мадама навън, да те пореже едно хубаво, после пробвай с втора, с трета, накрая като ти дойде акъла, четвъртата ще е твоя, тръпката е много по-истинска, отколкото пред тъпата клавиатура ...
    вари им обясни после що съм искал да се срещам с хората от форума , тях ги кефи фейсбук и личните съобщения , не могат те разберат и тва е pointless

Повече от фен Аватара на zliat
    Цитирай Първоначално написано от FAKE IT Виж мнението
    Добре...добре,НО какво да и кажем,а?

Повече от фен Аватара на FAKE IT
    Като малък са те хранили и са ти давали всеки залък в устата. Вече не го правят, защото си го израснал тоя период. A сега очакваш някой да ти напише сценарий думичка по думичка, който да следваш на готово?
    Няма такова нещо, като 'какво трябва да кажем', просто бъди себе си, изпробвай и импровизирай.
    Първо прочети някои от другите ми коментари и после изпробвай кое работи най-добре при теб. 80% от нещата, които знам и ми вършат работа, когато ги прилагам съм ги написал, но думичките си ги мисли сам ^^

Изчакай да те приеме и тогава й пиши , защото щом не те приема може би неиска и ще е гадно ако и пишеш и да не ти отговории

Голям фен Аватара на Vivitu483
    Не и пиши защото ще те сметне за много нахален.
    Последно редактирано от Vivitu483 : 01-02-2014 на 22:41

Бих те посъветвал това стана при мене.Просто отиваш при някое твое момиче приятелка опитай се,ако може да ти е добър приятел да те запознае с момичето.И готово,какво толкова не знам...(А за добрата приятелка е да й говори хубави неща за теб ) Така стана при мене и не веднага и пиши във фб,ако ти приеме опитай се да не показваш,че я харесваш толкова очевидно.Сближи се с нея от Здрасти,Здравей.Ще почнете да общувате по повече време и така като я опознаеш леко.Така аз тръгнах с моята приятелка.Брато заслужава си ; )

Мега фен Аватара на strawberry88
    Цитирай Първоначално написано от zliat Виж мнението
    Добре...добре,НО какво да и кажем,а?
    Никога ли не си се запознавал с хора до сега? ;o

Щом не те е приела какъв е смисъла?

Супер фен Аватара на пAteNцЕ
    Цитирай Първоначално написано от Vivitu483 Виж мнението
    Не и пиши защото ще те сметне за много нахален.
    Или отчаян.

Не и пиши!!!Може някой от твоите приятели да я познава питай ги да те запознаят с нея.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си