.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Дали е възможно?

.
    Последно редактирано от slas : 12-26-2013 на 17:58

Повече от фен Аватара на Pos7_
    Аз бих се сещал. Ако е имало някакви специални моменти, никога не бих ги забравил.

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Стига си си набивала филми.

.

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    С теб е, бившите са си бивши.
    Защо се тормозиш, ти нямаш ли останало нещо от някой бивш?

Повече от фен Аватара на FAKE IT
    В момента не е с бившата си, а с теб, имай му доверие. Каква връзка е тази, ако не можеш да се довериш на човека до теб? Обичате се? Подкрепяй го, уважавай го и му имай доверие тогава, обратното ще развали връзката ви.

.

Между мъжкия и женския начин на разсъждение, разликата е от Венера до Мелмак. Не прави грешката да възприемаш своя, женски модел на мислене, като присъщ и на мъжкия, защото те нямат нищо общо. Това, което възприемаш ти, като край на света, за мъжа ще е начало на света, схващаш ли накъде бия?

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Какво значи "не искам да се сеща за бивши"? Амнезия ли очакваш да получи? Няма начин да изтрие спомените си за тези момичета, колкото и да ти се иска. Може да му кацне муха на ухото и да му изплува спомен за някоя бивша. Не зависи нито от него, нито от теб. Това не значи, че му липсва или, че иска да е с нея.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Повече от фен Аватара на DeHu
    Горкия човек,трябвало е да си изхвърли блузата,която вероятно харесва,понеже ти си луда...Наистина трябва много да го обичаш,аз сигурно бих се изсмяла в такава ситуация.

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    И аз си нося от бившия една гривничка понякога. Да, сещам се, че е от него, но нищо повече. Не я нося поради тази причина, нося я защото наистина ми харесва. Честно казано, не бих я хвърлила, но това все пак е бижу. Иначе съм захвърляла портмоне, но защото започна да се къса, не заради недоволството на тогавашен приятел.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от TheBeliever Виж мнението
    Какво значи "не искам да се сеща за бивши"? Амнезия ли очакваш да получи? Няма начин да изтрие спомените си за тези момичета, колкото и да ти се иска. Може да му кацне муха на ухото и да му изплува спомен за някоя бивша. Не зависи нито от него, нито от теб. Това не значи, че му липсва или, че иска да е с нея.
    Мда.

//Ревността разяжда, така както солта метала.

Супер фен Аватара на tireheb
    аз нося около врата си плочка с надпис, подарена от бившата ми приятелка
    всъщност, не съм я свалял от 3-4 години
    и да, понякога се сещам за нея, като погледна плочката
    какво от това ?

давай по-полека, не бъди толко досадна
    човекът си е хвърлил блузата заради тебе, ама другия път като го накараш (индиректно) да се откаже от нещо, може и да се подразни

.

Голям фен Аватара на Starless
    Достатъчно красноречив ми се вижда факта, че я е изхвърлил след като е разбрал, че не ти е приятно да носи нещо от бившата си.

Цитирай Първоначално написано от slas Виж мнението
    Защото според мен те не са толкова сантиментални,колкото жените..вследствие,на което разсъждават по различен начин.
    Съгласна съм това. Мисля, че не отдават толкова значение на такива неща. Харесала му е блузата и затова е продължил да си я носи. Не защото иска да му напомня за момичето. Точка.

Даже, като се замисля - не е толкова до това какъв пол си, а как разсъждаваш, като човек, каква ти е психиката и през какво си минал с връзката си, има страшно много фактори, за да се отнесе просто до това дали си мъж или жена. Моето мнение си е същото - имай му доверие.

Голям фен Аватара на sunshine :**
    Изглежда, че наистина те обича не разбирам защо е трябвало втори път да подхващаш тази тема, а относно бившите до колкото разбирам не ти е давал повод да се съмняваш в нещо така че...защо въобще толкова го мислиш това :О

Мега фен Аватара на baby_baby
    сещате ли за бившите си? - не

възможна ли е ситуацията,описана по-горе? - възможна е

Просто блузата му е харесвала и за тва е искал да я задържи едва ли щото му е подарък от бившата и виж в крайна сметка даже я е изхвърлил това също показва че няма чувства към бившата си

Благодаря на всички за отговорите : ) Темата може да се заключи.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си