Първоначално написано от an7raks Не, не, ти така каза и за Ива, ама сега искаш да ни биеш и двамата... Не, за Ива не съм. Пък относно биренката... Еми нека не излиза така, сякаш си го хваля, но... абе големичка е.
Първоначално написано от an7raks Хайде след малко, че сега ме мързи, може ли? Яж, кучи сине!
Първоначално написано от tori Не, за Ива не съм. Пък относно биренката... Еми нека не излиза така, сякаш си го хваля, но... абе големичка е. Колко е голяма?
Първоначално написано от Лилаво_дупе Колко е голяма? Е, не ходя да я меря с линийката, не знам точно.
Първоначално написано от tori Е, не ходя да я меря с линийката, не знам точно. Мъжо ти знае ли, че му изневеряваш с ино младу гадже?
Кое младо гадже бе, аз що не знам?!
Първоначално написано от tori Кое младо гадже бе, аз що не знам?! Не са прави на ударена, правиш му сФирки.
Първоначално написано от Лилаво_дупе Не са прави на ударена, правиш му сФирки. Не се хаби, не съм ревнив, щом получавам каквото искам и когато го искам.
Първоначално написано от an7raks Не се хаби, не съм ревнив, щом получавам каквото искам и когато го искам. Какво получаваш?
Първоначално написано от Лилаво_дупе Какво получаваш? Мусака.
Първоначално написано от an7raks Мусака. И торта.
Нещо ми е мн кофти.
Че нямаш мусака и торта ли?
Не само.
Ами?
Няма зн.
Супер.
Иска май един убав чеп да напълни лилавото дупи с бяла либоф.
Еййййй, простак!!!!!!!!!!!!
Само чепове са ти в главата!!!!!!!!!!
Първоначално написано от Лилаво_дупе Само чепове са ти в главата!!!!!!!!!! Не, по-скоро дупита.
Първоначално написано от an7raks Не, по-скоро дупита. Лилави ли?
Първоначално написано от Лилаво_дупе Лилави ли? Не, не съм виждал лилаво, което да ми допадне...
Първоначално написано от an7raks Не, не съм виждал лилаво, което да ми допадне... Значи ще пренебрегнеш Иви, оня ден питаше за теб, как иска да и го турнеш...
Първоначално написано от Лилаво_дупе Значи ще пренебрегнеш Иви, оня ден питаше за теб, как иска да и го турнеш... Нужно ли е да казвам, че може само да си мечтае?
Правила