.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Едно момче....

Здравейте! Аз живея в един малък град, но съм ученичка в една гимназия в близкия по-голям град. Там има едно момче, което много харесвам. То не е от моя клас. Той е в немската паралелка, а аз-в българската(има немска, английска, българска, гръцка и историческа, ако някои го интересува..). Той е много хубав, но за сега ще запазя името му. Въпросът ми е: Как да му покажа чувствата си, без да изглежда жалко и той да ме отхвърли?

Повече от фен Аватара на FAKE IT
    Твоята работа е да бъдеш СЕКСИ, да го поглеждаш в очите, когато е наблизо или се разминавате и да му се усмихваш. Неговата работа е да действа, след като му дадеш такъв сигнал, ако не направи нищо - не си заслужава. ;]

Мега фен Аватара на baby_baby
    Цитирай Първоначално написано от FAKE IT Виж мнението
    Твоята работа е да бъдеш СЕКСИ, да го поглеждаш в очите, когато е наблизо или се разминавате и да му се усмихваш. Неговата работа е да действа, след като му дадеш такъв сигнал, ако не направи нищо - не си заслужава. ;]
    Това

обличай са добре за да те забележи. всички мъже се инетересуват от начина по които изглеждаш ако изглеждаш секси ще те забележи и след това може да му кажеш че го харесваш. късмет

Това което казват по-нагоре го направи и то доста добре , но ако не те отрази просто не си струва да се правиш на каквато не си само заради едно момче .. Късмет мила

Дръж се добре с него,казва му че е хубав и т.н. с комплиментите,НО недеи да ставаш лесна и да се сабличаш и т.н за него защото той ако е ситински мъж това няма да го впечатли особедно... А може да излезета на разходка,кафе и т.н обаче гледаи да сте само двамата защото ако га направиш пред неговите приятели тои ще се почуства неловко...

Повече от фен Аватара на C0oKieS
    1 ) ако не се познавате се запознайте

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от 9SeXyLaDy9 Виж мнението
    Здравейте! Аз живея в един малък град, но съм ученичка в една гимназия в близкия по-голям град. Там има едно момче, което много харесвам. То не е от моя клас. Той е в немската паралелка, а аз-в българската(има немска, английска, българска, гръцка и историческа, ако някои го интересува..). Той е много хубав, но за сега ще запазя името му. Въпросът ми е: Как да му покажа чувствата си, без да изглежда жалко и той да ме отхвърли?
    защо си мисля,че те познавам?

Повече от фен Аватара на Anastasiq5910
    xD и според мен е така

Голям фен Аватара на Vivitu483
    +

+

Цитирай Първоначално написано от vanch0 Виж мнението
    Дръж се добре с него,казва му че е хубав и т.н.
    Ей такива не ги слушай .. как може да кажеш, че едно момче иска да чуе че е "хубав" ;д
    По-добре както казаха, ако не се познавате, се запознайте и после гледай да се сприятелиш с него покрай приятели и познати .. всичко друго ще си дойде само на мястото : )

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си