- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Едно момче....
Здравейте! Аз живея в един малък град, но съм ученичка в една гимназия в близкия по-голям град. Там има едно момче, което много харесвам. То не е от моя клас. Той е в немската паралелка, а аз-в българската(има немска, английска, българска, гръцка и историческа, ако някои го интересува..). Той е много хубав, но за сега ще запазя името му. Въпросът ми е: Как да му покажа чувствата си, без да изглежда жалко и той да ме отхвърли?
Твоята работа е да бъдеш СЕКСИ, да го поглеждаш в очите, когато е наблизо или се разминавате и да му се усмихваш. Неговата работа е да действа, след като му дадеш такъв сигнал, ако не направи нищо - не си заслужава. ;]
обличай са добре за да те забележи. всички мъже се инетересуват от начина по които изглеждаш ако изглеждаш секси ще те забележи и след това може да му кажеш че го харесваш. късмет![]()
Това което казват по-нагоре го направи и то доста добре , но ако не те отрази просто не си струва да се правиш на каквато не си само заради едно момче .. Късмет мила![]()
Дръж се добре с него,казва му че е хубав и т.н. с комплиментите,НО недеи да ставаш лесна и да се сабличаш и т.н за него защото той ако е ситински мъж това няма да го впечатли особедно... А може да излезета на разходка,кафе и т.н обаче гледаи да сте само двамата защото ако га направиш пред неговите приятели тои ще се почуства неловко...