.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 61

Помощ! Как да му кажа, че го харесвам????

И така...познаваме се от 7 години и сме най-добри приятели...едно момче (друго) е моя източник на информация и ми каза, че въпросното момче, което харесвам също си пада по мен! Проблема е, че той е малко срамежлив и не вярвам да ми признае, така, че аз трябва да правя първия ход ето сега разбрахте ситуацията така, че ПОМОООЩ - как да му кажа? мерси предварително

Модерирано от Барби
    Моля, пишете заглавията на темите на кирилица
    i just dont care

emi dddz kaji mu go direktno ili kogato ste na nekvo kupon4e ili ne6to takova apak ako ste sami nekade togava e idealniq moment da mu pokaje6 4e go haresva6
    EclipseGST <<<I LOVE SPEED>>>

Град
    София
    Хващаш го като го видиш, че е сам казваш му - Искам да ти кажа нещо ... и така, пишете си по skype, SMS-и, и така. Аз невиждам смисъл да си мълчиш така нищо няма да стане. Успех ти пожелавам

Град
    Париж
    Първо му намекни веднъж - два пъти и после му го кажи направо.

Или му кажи нещо то сорта:

ти: Яяя кажи кажи сега по коя си падаш?
    той:По тебе Ти?
    ти: И аз по тебе

той: М няма да ти кажа / Кажи първо ти
    ти: По тебе
    той: И аз по тебе

И сте готови за женене.
    Само едно нещо прави мечтата невъзможна: страхът от провал

ем пробвала съм го това - той просто казва тайна и не ме пита мене ама ще пробвам МН мерси за съвета
    i just dont care

Град
    Париж
    Цитирай Първоначално написано от boy-hunter
    ем пробвала съм го това - той просто казва тайна и не ме пита мене ама ще пробвам МН мерси за съвета
    Баси... Ми питай го и ако ти каже тайна,кажи че ти харесваш него. И той ще ти каже,че го е било срам да ти каже бля-бля и сичко ще се нареди
    Само едно нещо прави мечтата невъзможна: страхът от провал

Град
    МОЗЪК
    НАПИШИ МУ ЕДНА БЕЛЕЖКА АКО ТЕ Е СРАМ ДА МУ КАЖЕШ, НЯМА СРАМ В ТОВА.

КАЗВАШ МУ ТОВА: ЩЕ МОЖЕШ ЛИ ДА МИ ПРОЧЕТЕШ ТАЗИ БЕЛЕЖКА

НАПИШИ НА БЕЛЕЖКАТА:

"ДА ЗНАЕШ ЧЕ ОТ МНОГО ВРЕМЕ МНОГО ТЕ ХАРЕСВАМ, НО СЪМ МНОГО СРАМЕЖЛИВА И НЯМАМ СМЕЛОСТ ДА ТИ ГО КАЖА В ОЧИТЕ НО ПЪК ИМАХ СМЕЛОСТ ДА ВЪЗПРИЕМА ВТОРИЯ ПЛАН КОЙТО Е ТОЗИ, ПИСМЕН И ДА ТЕ НАКАРАМ ДА ПРОЧЕТЕШ И РАБЕРЕШ"

СТАВА ВЕ, ОСВЕН АКО СИ НА +20 ШЕ ЗВУЧИ МАЛКО ТЪПО АМА СТАВА ЗА ЖЕНИТЕ СТАВА. НЯМА ПРАВИЛА ДЕЙСТВАЙ КВОТО СТАНЕ !! МЕГА УСПЕХ ТИ ЖЕЛАЯ !
    АЗ СЪМ ЦАРЯ, БУРЕНИ !!!

ок ще пробвам първо да му кажа лично ама ако не успея минавам на бележката пп- на 13 съм така, че няма да е банално
    i just dont care

Град
    МОЗЪК
    ок ще пробвам първо да му кажа лично ама ако не успея минавам на бележката пп- на 13 съм така, че няма да е банално
    АРЕ МЕГА УСПЕХ И НАПИШИ ЯКА БЕЛЕЖКА ...
    АЗ СЪМ ЦАРЯ, БУРЕНИ !!!

Ок аз обикновенно залагам на хумора според теб ще е уместно ли?
    i just dont care

Цитирай Първоначално написано от JuSt a kId [*_-
    ]Първо му намекни веднъж - два пъти и после му го кажи направо.

Или му кажи нещо то сорта:

той:По тебе Ти?
    ти: И аз по тебе

той: М няма да ти кажа / Кажи първо ти
    ти: По тебе
    той: И аз по тебе

И сте готови за женене.

Град
    ~~Where u want me to be ~~
    Хммм ... да видим как да му кажеш , че го харесваш .. Пробва ли със "Харесвам те" ?!

Град
    у вас
    Ок аз обикновенно залагам на хумора според теб ще е уместно ли?
    не

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.

Re: POMOOOSHT!!! - kak da mu kaja 4e go haresvam????

И така...познаваме се от 7 години и сме най-добри приятели...едно момче (друго) е моя източник на информация и ми каза, че въпросното момче, което харесвам също си пада по мен! Проблема е, че той е малко срамежлив и не вярвам да ми признае, така, че аз трябва да правя първия ход ето сега разбрахте ситуацията така, че ПОМОООЩ - как да му кажа? мерси предварително
    Ето така:

ХАРЕСВАМ ТЕ.

Разбираш?
    http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Не ми се влиза в словесен двубой, просто защото не си ми на нивото.
    http://prognozite.blog.bg/

Цитирай Първоначално написано от anichkaaaa
    Хммм ... да видим как да му кажеш , че го харесваш .. Пробва ли със "Харесвам те" ?!
    ++++

Nameri reklamata na sprait "Sprait iska da ti kaje ne6to!Nai-dobriq ti priqtel te jelae" vuv Vbox posle mu kaji 4e trqbva da mu kaje6 ne6to no te e sram i za tova iska6 sprait da mu go kaje i mu pusni reklamata ako ne razbere 6te trqbva da go kaje6 napravo, no pone 6te e zabavno!
    ne me pitai imam li sestri4ka, ne me pitai ot kakvo umrq!Tq be6e tolkova muni4ka i tolkova silna pred bolestta!Nari4a6e vsi4ko s "mama", a dnes predi da otvori o4i nare4e "mama" smurtta!

ок мерси на всички за помоща
    i just dont care

Мега фен Аватара на mynichka
    на някое купонче просто му го кажи
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

ее този много потаен бре ми като го питаш и не ти отговори му казваш например:
    -знаеш ли аз по кого си падам?
    и тка..дано стане или опитай нещо от този род или подхвърли на шега..а идеята за бележката е добро решение..преди време от срам и аз направих така защото не можах да го кажа в очите на един (подробност -беше на 18 ) дано се получи мацка Успех!!! и после кажи
    КфО стАъ бЙе : Ми - ЦуН , гУш и ПоСлЕ мУш
    ** ** **

МуШ , ВъХ уБи мЪ ... ОфФ , тАс цИлИвИзАцИя ..

ми и аз имам същият проблем. ма мен не само, че ме е срам да го питам, ми и нз нз и ако ми откаже кво да правя. после в даскало ше се чуствам като най-голямата идиотка. моля ви дайте съветче и/или някво споменче, с което да му го кажа по Skype. мс мн предварително
    Когато на хубав човек му е кофти - това е блус. Когато на кофти човек му е хубаво - това вече е чалга.

Супер фен Аватара на myNameIsImmortal
    Темата е отпреди 4 месеца.. anjityy Риск печели, Риск губи! Преодолей срама!

Но ми е интересно авторката да разкаже какво е станало /ако е видяла, че темата и е в действие отново/ или ако има линк към това, което е станало някой да драска на ЛС

Град
    Е там...

Re: Помощ! Как да му кажа, че го харесвам????

Модерирано от Барби
    Моля, пишете заглавията на темите на кирилица
    просто му го казваш...

виж myNameIsImmortal, тва, че темата е от преди 4 месеца, означава ли, че не мога да пиша в нея. щото коментарът ти казва точно това!!!!
    Когато на хубав човек му е кофти - това е блус. Когато на кофти човек му е хубаво - това вече е чалга.

Мега фен Аватара на Hilary_
    Еее какъв е проблема просто да кажеш "Харесвам те..." ... а и щом знаеш че и той те харесва... По лошо е ако незнаеш нищо и се колебаеш... но в твоя случай просто отиваш и му го казваш... :P Айде приятно ви любуване ( и една идейка...кажи му преди Св.Валентин ) ... !!!

Град
    Destanation unknown ((:
    Офф ти слабоумна ли си ?! Предложи му брак !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си