- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- ПОМОЩ
писах такава тема на друг раздел ама тама няма много голяма активност та ще питам и тук
От известно време започнах да забелязвам едно момче, когато излизам с приятелки винаги го виждам в колата му да ни подминава. Супер як пич е и много ми харесва и за това много искам да се запозная с него. Незнам как обаче понеже никой не го знае от моите приятелки а да махам пред колата му да спре ми изглежда глупаво. Въпреки че дори и това съм готова да направя ако няма друг начин. Просто много ме кефи, колата му е малко грозна и страна но това не ми пречи. Постояно мисля за него и искам да знам как се казва. Взех даже да се правя повече преди да излезна с приятелки понеже ми се иска да ме забележи но досега няма резултат. Моля ва кажете ми какво да направя за да се запознаем.
не сам митко, Вили се казвам и съм на 19. Напълно сериозна е темата и ще се побаркам вече. Айде не ми се лигави вече искам отговори
няма как да стане живея в българия
това не пречи не си ли чувал за телефони, интернет, самолети?
тая па, ко са праиш на интересна тук съм преценила, тук питам. като не знаеш не говори, вместо да ми спамиш темата с безсмицлеци. аз тука съня си загубих за този те та фейк ме изкараха, та митко ми викат, пък и на интересни се правят.
ми и на мен не ми е смешно, реве ми се. айде говори по темата моля те![]()
ми говорих ти ве много гадно ме нападна ся очакваш да ти дам и паролите му за сайтовете в които се е регнал :с
наистина не съм фейк, наскоро една приятелка ми каза за този сайт и реших да пробвам да видя дали някой може да ми помогне. очаквах да получа нормални отговори а не само хвърли се под гумите/на капака или питай Обама. май наистина съм объркала раздела май![]()
и що дойде точно в тоя раздел,а ?
When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (