.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 48 от общо 48
    Мега фен Аватара на KumchoValcho
    обичам Кофата

Мега фен Аватара на SonataArctica
    Ей тва е профила на Наско, който помня!

The Ruler of Tides Мега фен Аватара на NaOH
    Град
    /dev/null
    Цитирай Първоначално написано от DimovB Виж мнението
    Брачед, Честита Коледа първо.

В Терлик може и да научи нещо, но преебавката е голяма. Като цяло най-добре да си учиш сам пред компа.
    Поне ще ти дадат хартийка с по-висока стойност от хартийките от университетите.

Мега фен Аватара на Баща Ти
    Цитирай Първоначално написано от NaOH Виж мнението
    Поне ще ти дадат хартийка с по-висока стойност от хартийките от университетите.
    Изчезни!

Град
    /dev/null
    Мълчи, ретард.

Мега фен Аватара на EinGutesKind
    Град
    Пловдив
    Да, ама като идете на интервю за работа, ще ви искат диплома, няма да ви питат какво и колко знаете и как сте го научили ... една комшийка знае 5 езика перфектно, ама работи като продавачка, щото няма ни сертификати, ни дипломи.

Мълчи, ретард.
    Ще ми кажеш ли в очите да мълча, форумен мишок, църкай си.

Телерик имали повисока стойност от ВУЗ-овете, еми евала, ходи да лижеш топките на Наков.

Много сте се разгорещили. Евалата им правя на хората от Телерик, ами искаш да се научиш там е правилното място.

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    Цитирай Първоначално написано от Баща Ти Виж мнението
    Ще ми кажеш ли в очите да мълча, форумен мишок, църкай си.

Телерик имали повисока стойност от ВУЗ-овете, еми евала, ходи да лижеш топките на Наков.
    доколкото знам, наков вече не е там
    n00bs

Цитирай Първоначално написано от yakuza_ Виж мнението
    доколкото знам, наков вече не е там
    То това е ясно, отиде да си прави "софтуерен университет". Но Телерик и Наков, като ръководител на тая им дейност, са виновни за бълването на толкова много "code monkeys" и популяризирането на тая глупост - да пишеш шаблонно код, без да се интересуваш какво е информатиката като наука.

ОК, има нужда и от такива хора, но с безсмислените си приказки подвеждат другите.

Мега фен
    то щото няма милион сайта из нета, в който да се образоваш ако ти е необходимо.

някой май се е минал и яко го е яд.

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    То това е ясно, отиде да си прави "софтуерен университет". Но Телерик и Наков, като ръководител на тая им дейност, са виновни за бълването на толкова много "code monkeys" и популяризирането на тая глупост - да пишеш шаблонно код, без да се интересуваш какво е информатиката като наука.

ОК, има нужда и от такива хора, но с безсмислените си приказки подвеждат другите.
    Бе ако те учат до такава степен, че да изкарваш пари с това, не виждам проблема
    n00bs

Мега фен Аватара на an7raks
    Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    всеки с леко узряла тиква, ще успее да направи игра.
    Ти сериозно?
    Можеш ли да направиш един тетрис?

щото по принцип правят нещо кой знае колко трудно и значимо. За жалост големите пари са в ИТ/програмирането или квото е сектора и всеки втори мърльо се натиска за там.

Цитирай Първоначално написано от Auriss Виж мнението
    то щото няма милион сайта из нета, в който да се образоваш ако ти е необходимо.

някой май се е минал и яко го е яд.
    Мен ли визираш?
    Никога не съм се кефел на телерик, идеята и лицата седящи зад тая школа. Не съм и кандидатствал, така че няма с какво да съм се минал.

Мега фен Аватара на Mary_Jane_69
    смени аватара с Болен, плс

Супер фен Аватара на ohluv
    Град
    Maina Town
    И в терелик колко се учи за биг(О) и т.н ?

ПП: аз под ИТ разбирам или сис админ или някой,който оправя компютри =/
    Creative Technologie

Град
    /dev/null

Имайки предвид, че поне в България шансовете да си намериш работа като програмист (и в бъдеще софтуерен инженер) са в пъти по-големи ако си завършил Телерик пред това да си завършил ИТ/КН/КСТ.
    Може да не знаеш какво е процесор, но със затворени очи ще можеш да пишеш код.

Точно сега има огромен недостиг на програмисти в България и всяка една фирма търси дори студенти 3+ курс без никакъв опит да ги обучава и да ги пуска на постоянна работа. Половината от курса ми работят това, а само 1/4 от тях можеха да програмират.

Мега фен Аватара на Mary_Jane_69
    телерик симилар то терлик

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Имайки предвид, че поне в България шансовете да си намериш работа като програмист (и в бъдеще софтуерен инженер) са в пъти по-големи ако си завършил Телерик пред това да си завършил ИТ/КН/КСТ.
    Може да не знаеш какво е процесор, но със затворени очи ще можеш да пишеш код.

Точно сега има огромен недостиг на програмисти в България и всяка една фирма търси дори студенти 3+ курс без никакъв опит да ги обучава и да ги пуска на постоянна работа. Половината от курса ми работят това, а само 1/4 от тях можеха да програмират.
    Хахахаха, неук тъпак.
    Наясно ли си, че писането е най-слабо заплатената работа, наясно ли си, че 99% от софтуера се пише в Индия, която има сигурно десет милиона " програмисти "
    Защо ли те питам, ти смяташ, че тия смешковци от Телерик давали някви големи шансове за реализация.

Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    Ти сериозно?
    Можеш ли да направиш един тетрис?
    Тетрис бях направил още в 6 клас, преди много, много, много години. Пишеше се само на Бейсик, компютрите бяха Правец 8
    Последно редактирано от papugai : 12-28-2013 на 22:42

Goddess Мега фен Аватара на LovEsIckk
    Град
    Навсякъде, по всяко време
    ко са карати пак уе

Град
    /dev/null
    Хахахаха, неук тъпак.
    Наясно ли си, че писането е най-слабо заплатената работа, наясно ли си, че 99% от софтуера се пише в Индия, която има сигурно десет милиона " програмисти "
    Защо ли те питам, ти смяташ, че тия смешковци от Телерик давали някви големи шансове за реализация.
    Гледай как български фирми наемат индийци, че да им работят тук на място. Колко слабо заплатена е тази работа, щом в Търново за неопитен програмист плащат начална заплата 500-600, а за всички други отрасли нормалната заплата е 400-500?

Мега фен Аватара на Chacho
    Хахахаха, неук тъпак.

Тетрис бях направил още в 6 клас, преди много, много, много години. Пишеше се само на Бейсик, компютрите бяха Правец 8
    И сигурно апетитът към тетриса ти на пазара е бил впечатляващ.
    Училищните проектчета настрана, разликата между добра и много добра игра по днешните стандарти е колосална. Освен това да направиш някакъв продукт и да го продадеш също са две различни неща.

Програмирането на игри е като всяко друго занимание - винаги има място за развитие и винаги има как да вдигнеш летвата. Затова игрите са изиграли ключова роля за развитието на комерсиалния хардуер.

А за Телерик си мисля, че сертификатите им тежат само в Телерик и сами си разнесоха мълвата, че са много въврежни. От колегите ми обаче не познавам хора, които да са с добро мнение за академията, нито пък познавам хора, които да са се уредили заради сертификата си (сигурно има, просто не съм срещал още). Според мен самостоятелна работа и стаж във фирма са по-добрият избор.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си