.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Тема: Вежди ..

Hybrid View

Вежди ..

Темата ми е вдъхновена от една друга за веждите..
    Та, цъкам си в ютуб и попадам на това клипче
    http://www.youtube.com/watch?v=QKKcns3x2-4
    както и на още много други такива. Въпроса ми е такъв, какво ви е мнението за момичетата, които си премахват половината вежди, за да могат после да ги рисуват и правят плътни и дебели ...
    Аз също подчертавам веждите си, правя ги по-плътни, но по дяволите, не бих си оставила половин вежда.. Вашето мнение?

Супер фен Аватара на CoockieMonster
    И аз не бих ги махнала и после да ги нарисувам, но си ги попълвам с молив. Правя ги по оформени, защото винаги формата им е различна, което не е много хубаво. Преди време си ги рисувах почти напълно, защото не растяха, но сега е по-добре и си ги харесвам такива.
    П.С. Момичето на клипа е много красиво. (inlove)

Супер фен Аватара на mayaaa
    Отвратително е! Просто като видя някое момиче с оставени 5 косъма (буквално) направо... Ужасно е! Е, на мацката от клипа й се е получило горе-долу добре но 95% от момичетата, които си го правят ги правят просто покъртителни.

Цитирай Първоначално написано от CoockieMonster Виж мнението
    Преди време си ги рисувах почти напълно, защото не растяха, но сега е по-добре и си ги харесвам такива.
    Как си ги оправила, защото и на мен не ми растат на някои места и много се ядосвам?
    Харесвам те защото... Защото си ти. Прикрит от всички твои лъжи!!!

Моят сайт!

Супер фен Аватара на CoockieMonster
    Цитирай Първоначално написано от mayaaa Виж мнението
    Отвратително е! Просто като видя някое момиче с оставени 5 косъма (буквално) направо... Ужасно е! Е, на мацката от клипа й се е получило горе-долу добре но 95% от момичетата, които си го правят ги правят просто покъртителни.

Как си ги оправила, защото и на мен не ми растат на някои места и много се ядосвам?
    Бадемово масло и не ги пипах изобщо.

Супер фен Аватара на пAteNцЕ
    Че аз съм виждала момичета БЕЗ вежди( в смисъл с рисувани, но истинските ги няма ама ИЧ)
    То с времето спира да растежа на косъмчета там... и така някой ден ще останат наистина без вежди...И най вероятно ще съжаляват, ама ще е късно...
    Принципно съм ЗА подчертаването, но не и рисуването (както в клипа например) Седи ми неестествено и неестетично.

Голям фен Аватара на sunshine :**
    не одобрявам, даже ако се загледаш си проличава това, че половината ти вежда е нарисувана и изглежда по-зле.Или само я подчертаваш или я махаш цялата и мацаш това са двата варианта според мен, този в клипа го изключвам, не ми харесва.

Супер фен Аватара на The Cheetah
    Изобщо не ми харесва, стои толкова грозно и неестествено.
    Ако не ти расте края, да си го нарисуваш окей, ама..
    Иначе и аз си подчертавам веждите, запълвам някои местенца, защото са ми мноого редки самите вежди.

Супер фен Аватара на malka_sladkka
    Град
    Луната
    Негърките си ги махали наполовина , щото им разстяли в различна посока и 90% от тях ходят така... На мен ми е грозно и определено не бих си оставила половин вежда

Аз пък миналата година си ги бях оскубала толкова брутално , че и половин вежда не ми беше останало
    Ужасно грозно и изкуствено е според мен , но има и момичета на които им отива с рисувани вежди (бра'чедката)
    Преди си ги рисувах с молив , сега просто ги запълвам със сенки.

Супер фен Аватара на Runaway11
    Супер изкуствено изглежда...принципно съм за запълването и подчертаването, но рисуването на вежди не се получава при всеки - трябва да си много опитен и прецизен

Мега фен Аватара на baby_baby
    Не бих ги махнала и после да ги нарисувам

Супер фен
    Има хора, на които наистина са им много редки веждите - в такива случай наистина стои грозно ако не се пооформят малко с грим. Останалите хора (момичета) обаче, не ги разбирам - да си махна истинските вежди, с нормалния им цвят, подхождащ си с косата ми, за да си ги нарисувам и дори да се вижда от километри че са рисувани. Това е мое мнение, ако някой мисли различно, моля без хейт

Голям фен Аватара на Dam Yeo Wool
    Цитирай Първоначално написано от The Cheetah Виж мнението
    Изобщо не ми харесва, стои толкова грозно и неестествено.
    Ако не ти расте края, да си го нарисуваш окей,ама..
    Това! Към авторката:

Естествените вежди на момичето от клипа ме накараха да заплача от ужас.
    Аз не удобрявам половинчатите вежди. Стоят много грозно и неестествено..

Виждала съм човек без вежди,тоест естествени - иначе рисувани вежди си имаше и просто аз така се втренчих и чак ми стана смешно,изобщо не е красиво и аз си оформям и рисувам веждите,но за да паснат
    с боядисаната ми коса,а не да си оскубя веждите и да заприличам на плашило,не съветвам никого да изглежда като жената от видеото.
    Последно редактирано от Dam Yeo Wool : 12-27-2013 на 20:29

Супер фен
    Да не забравяме, има жени, които си ги БРЪСНАТ

Голям фен Аватара на Dam Yeo Wool
    Цитирай Първоначално написано от Lonsdale. Виж мнението
    Да не забравяме, има жени, които си ги БРЪСНАТ
    Това е отвратително! Наскоро научих,че Lady Gaga го правела..

Толкова са бели,че все едно ги няма.

https://www.google.bg/search?q=lady+...ml%3B861%3B910

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си