.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Тема: Вежди ..

Hybrid View

Супер фен Аватара на CoockieMonster
    И аз не бих ги махнала и после да ги нарисувам, но си ги попълвам с молив. Правя ги по оформени, защото винаги формата им е различна, което не е много хубаво. Преди време си ги рисувах почти напълно, защото не растяха, но сега е по-добре и си ги харесвам такива.
    П.С. Момичето на клипа е много красиво. (inlove)

Супер фен Аватара на mayaaa
    Отвратително е! Просто като видя някое момиче с оставени 5 косъма (буквално) направо... Ужасно е! Е, на мацката от клипа й се е получило горе-долу добре но 95% от момичетата, които си го правят ги правят просто покъртителни.

Цитирай Първоначално написано от CoockieMonster Виж мнението
    Преди време си ги рисувах почти напълно, защото не растяха, но сега е по-добре и си ги харесвам такива.
    Как си ги оправила, защото и на мен не ми растат на някои места и много се ядосвам?
    Харесвам те защото... Защото си ти. Прикрит от всички твои лъжи!!!

Моят сайт!

Супер фен Аватара на CoockieMonster
    Цитирай Първоначално написано от mayaaa Виж мнението
    Отвратително е! Просто като видя някое момиче с оставени 5 косъма (буквално) направо... Ужасно е! Е, на мацката от клипа й се е получило горе-долу добре но 95% от момичетата, които си го правят ги правят просто покъртителни.

Как си ги оправила, защото и на мен не ми растат на някои места и много се ядосвам?
    Бадемово масло и не ги пипах изобщо.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си