- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- darknesswillfall
oolelele kolko e bolen toq ne e istina
da az samo s teenproblem i s legendata nosferatu shte se zanimavam pokrai praznicite![]()
![]()
спри да говориш за себе си във второ лицеи между другото , да , всички знаем че повечето от музикантите са с излъскана задна резба , и особено ти обичаш да поемаш плътни заложби от сперма в гъза си
от фишерман и от тлъстата свиня -тип мезоморфен хермафродит фаяр меджик
![]()
целия форум ти обяснява колко си тъп, ти нз как тъй си се взел за важен?
ти ако се водиш по гласа на мнозинството аз се водя по други критерии , не ми се обяснява на опопен кавал като теб няма да разбереш![]()
нормално да е в петите , имам здрави глезени и ходила тва от много ритане на боксовите чували , с един ритник ще ти извия мутрата по такъв начин че ше стане по крива и от моита![]()
всъщност имах предвид трето лице , тва е защото обичаш три лица (трима мъже) да ти се празнят , педеругин![]()
татуиран жмел, скоро ще фане рака и ще умреш
Модераторите в почивка ли са, че са оставили такава свободия да се шири!?
само не знам защо тия неща ги разискваме по форума , като приключихме по рано и после видях кво си написала , казваи ги тия неща не във форумаако си чак толкова срамежливка , не хапя между другото
не съм изтърван звяр
знам че имам животинско ама имам и човешки черти
абе нещо като варкулак , на пълнолуние и по тъмни доби съм един през другото друг
![]()
мухаха толкос безпомощен ли се почувства че почна и да кълнеш ве , дърта циганко , врачка , вуду мършалееш ли куршум
аз лея куршум , мога да ти излея един куршум (холлоу поинт ) в тиквата
мозъка ти ще фърчи кат диня , тва щото в главата ти има лой сланина и повърня
бахти тъпото лице си честно
![]()