Цитирай Първоначално написано от darknesswillfall Виж мнението
Не издържах и ще ти налея в последния момент

значи глеи са тсукура куроши

ти за чии в момента отново се намесваш в моите отношения с другите ти ли искаш да си поредния форумен герои ти не разбра ли че няма такъв , няма някой който да ме е победил затапил и т.н не разбра ли че съм прекалено готин за някои и прекалено страшен за други аз винаги съм упоменавал акаунтите ми и никога не съм се крил като мишка , точно това което ти правиш , насрана китаиска пръчко за суши не виждаш ли че стила ми на писане е винаги един и същ и не се различава , или си малумен и тва не виждаш очила искаш ли , изакан гербер

не ми се налага да мастурбирам много често тъй като има кои да ме свършва , ти не се безпокои не е хубаво тъи да говориш за себе си иначе , тебе те свършва единствено твоята ръка с която после ядеш и си бъркаш в дупката на гъза понеже си голям хомосексуалист и оттук никой не ти се кефи , аз преди време те мислех за нормален и даже ти пратих един ЛС но си връщам всяка дума назад понеже си мръсна долна утаика чакаща само удобния момент да нападне преди се съгласяваш с мен , коткаш се , сега се праиш на отворен , тъй лииииииииииии тъпа бърчино отсега нататък ще получиш невероятната ми подкрепа в пълна доза , чу ли ме , бременна коза с косми по цицките капеща мляко и капеща лаина от диария между другото дойде ми една идея Може да пробаш да комбинираш да смесиш лайната с млякото и да го пиеш , ще стане с цвят на мляко с шоколад , вкус не толкова ама ти си по извратен , понеже си шибан еижан и ще се изкефиш на всякакви такива гадории духач умри
Моля те, darknesswillfall, наливай ме пак! Моля ти се!!! Даже ако може всеки ден драскай нещо такова, че да ми оправиш деня!!
Обещавам да се правя, че съм затапен пред хората тука, само не спирай да ме обиждаш!! Spank me, big boy! Do it one more time, please!