Цитирай Първоначално написано от Tsukuda_Hiroshi Виж мнението
Ако thenewgirl прави секс с darknesswillfall - това мастурбация ли е предвид, че са 1 и същи човек?
Не издържах и ще ти налея в последния момент

значи глеи са тсукура куроши

ти за чии в момента отново се намесваш в моите отношения с другите ти ли искаш да си поредния форумен герои ти не разбра ли че няма такъв , няма някой който да ме е победил затапил и т.н не разбра ли че съм прекалено готин за някои и прекалено страшен за други аз винаги съм упоменавал акаунтите ми и никога не съм се крил като мишка , точно това което ти правиш , насрана китаиска пръчко за суши не виждаш ли че стила ми на писане е винаги един и същ и не се различава , или си малумен и тва не виждаш очила искаш ли , изакан гербер

не ми се налага да мастурбирам много често тъй като има кои да ме свършва , ти не се безпокои не е хубаво тъи да говориш за себе си иначе , тебе те свършва единствено твоята ръка с която после ядеш и си бъркаш в дупката на гъза понеже си голям хомосексуалист и оттук никой не ти се кефи , аз преди време те мислех за нормален и даже ти пратих един ЛС но си връщам всяка дума назад понеже си мръсна долна утаика чакаща само удобния момент да нападне преди се съгласяваш с мен , коткаш се , сега се праиш на отворен , тъй лииииииииииии тъпа бърчино отсега нататък ще получиш невероятната ми подкрепа в пълна доза , чу ли ме , бременна коза с косми по цицките капеща мляко и капеща лаина от диария между другото дойде ми една идея Може да пробаш да комбинираш да смесиш лайната с млякото и да го пиеш , ще стане с цвят на мляко с шоколад , вкус не толкова ама ти си по извратен , понеже си шибан еижан и ще се изкефиш на всякакви такива гадории духач умри