- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- darknesswillfall
Не издържах и ще ти налея в последния момент
значи глеи са тсукура куроши
ти за чии в момента отново се намесваш в моите отношения с другитети ли искаш да си поредния форумен герои
ти не разбра ли че няма такъв , няма някой който да ме е победил затапил и т.н
не разбра ли че съм прекалено готин за някои и прекалено страшен за други
![]()
аз винаги съм упоменавал акаунтите ми и никога не съм се крил като мишка , точно това което ти правиш , насрана китаиска пръчко за суши
не виждаш ли че стила ми на писане е винаги един и същ и не се различава , или си малумен и тва не виждаш
очила искаш ли , изакан гербер
![]()
не ми се налага да мастурбирам много често тъй като има кои да ме свършва , ти не се безпокоине е хубаво тъи да говориш за себе си иначе , тебе те свършва единствено твоята ръка
с която после ядеш и си бъркаш в дупката на гъза понеже си голям хомосексуалист и оттук никой не ти се кефи , аз преди време те мислех за нормален и даже ти пратих един ЛС но си връщам всяка дума назад понеже си мръсна долна утаика чакаща само удобния момент да нападне
преди се съгласяваш с мен , коткаш се , сега се праиш на отворен , тъй лииииииииииии тъпа бърчино
отсега нататък ще получиш невероятната ми подкрепа в пълна доза , чу ли ме , бременна коза с косми по цицките капеща мляко и капеща лаина от диария
между другото дойде ми една идея
Може да пробаш да комбинираш да смесиш лайната с млякото и да го пиеш , ще стане с цвят на мляко с шоколад , вкус не толкова ама ти си по извратен , понеже си шибан еижан и ще се изкефиш на всякакви такива гадории
духач умри
![]()