- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- darknesswillfall
Моля те, darknesswillfall, наливай ме пак! Моля ти се!!! Даже ако може всеки ден драскай нещо такова, че да ми оправиш деня!!
![]()
Обещавам да се правя, че съм затапен пред хората тука, само не спирай да ме обиждаш!! Spank me, big boy! Do it one more time, please!
може да си говориш до утре колко не си обиден и колко се кефиш да те нареждатима три типа хора които се кефят да ги нареждат , знаеш ли кои са те
1-педалите , те се възбуждат като ги обиждаш и биеш
2-мазохистите , подобно на педалите те обичат да изпитват физическа и душевна болка и 3-затапените , които за да не изглеждат супер смешно пред приятелите си извъртат ситуацията по тоя начин все едно имат контрол и са над нещата
Избери някой от трите , ти се криеш някъде там , скрит педал , мазен мазохист или затапена коркова тапа престояла в кенеф
Склонен съм да предположа че най голям е шанса да си педал тъй като си поиска да те спанкна , тва говори достатъчно
мъже не спанквам , само момичета
ходи лижи кур , лизгур
![]()
Ти защо реши, че имам приятели тука?Пиян ли си? Никой тука не го ебе за никой друг от тоя форум! Даже фейк-профила ти thenewgirl скоро ще скъса с тебе... Така де - ти ще скъсаш със себе си...
Хайде затапвай ме де, защо спря? Отдава ти се повече, отколкото психоанализа. Честно! Хайде пиши пак за тъпата бърчина и китайската клечка за суши!! Наричай ме бременна коза!Искам да съм ТВОЯТА бременна коза и да ти раждам агънца-багинца!!!!
Сега ще ти докажа пред всички да видиш колко си глупав само![]()
Първо това че ти нямаш приятели оттук и отношение с никого говори само колко нещастен и асоциален тип сиаз уважавам хора оттук които са показали същото отношение към мен , и има реални хора , тва че ти не си срещнал говори каква тъпа мазна спагета си , ти си дълга слузеста спагета
която се свлича единствено по надолнището и върви право на долу , в моя хранопровод и после излизаш през гъза ми
прочети това внимателно тъп качамарник такъвза да можеш да схванеш , прочети веднъж дваж три да схванеш по добре
![]()
Както аз съм известен , че говоря с ФАКТИ и затапвам всеки от враговете си до такава степен че се депресират и са склонни да прибегнат до самоубийствоще ти го обясня просто като за орафник като теб
да приемем че наистина аз съм НЮ ГАРЛ , и си пиша самза да искам да изглежда все едно че ме свалят и съм невероятен и се кефят на невероятната ми кола , което е така между другото и без да ми го казват
защо не качих снимка от профила ню гарл на някоя путка за да изглежда достоверно
така не изглежда достоверно
другото нещо е защо я отрязвам и не и пиша , нали ако искам да се докажа пред форума ще и отвръщам и т.н. и тя ще ме сваля директно , що ли така няма коментар между двама ни
стила за писане го описах че е прекалено различен , ти си кьорав и не си видял няя проблем
![]()
следващ въпрос , защо не съм го направил преди , защо СЕГА ?????? преди бях нападан отново , много повече ме нападаха преди в интерес на истината понеже не ме знаеха къв съм точно , сега горе долу наклоних везнитеи атаките рязко намаляха
то си личи из темите как е по спокоино и почти не пиша , и ти ще спреш да ми отговаряш много скоро след като разбереш че мозъчния ти капацитет е с големия на барабонка ако на кокошка :smt07 туй мисля че е достатъчно и за наи малумния да схване
![]()
Ае стига бе, не бъди толкоЗ лош - пиши малко за козата! Какво стана с агънцата??? Искам дете от теб! Аз съм thenewgirl и само те пробвах да видя дали ще се вържеш. Ти се доказа и за това искам навеки да свържа живота си с тебе!!!
"затапвам всеки от враговете си до такава степен че се депресират и са склонни да прибегнат до самоубийство " ---> ОМГ! Този се мисли за истински!![]()
мухахахахаха бахти мноо си прост ве , ей знаех си че си скрит педал , написах трите варианта и познах че си педал![]()
![]()
после не съм бил познавач муаа тва повече не искам да го чувам
усещам ви вас гей накадките
![]()
глей са шибана педерюго , сподели дали се вързахпостни мненията ми към теб и единственото лично съобщение към теб , та да видят останалите колко съм бил зле
![]()
поредния сломен , това си тимоментът в който написа това че ти си пробвал и не си успял , това е моментът в който загуби
![]()