Цитирай Първоначално написано от darknesswillfall Виж мнението
може да си говориш до утре колко не си обиден и колко се кефиш да те нареждат има три типа хора които се кефят да ги нареждат , знаеш ли кои са те 1-педалите , те се възбуждат като ги обиждаш и биеш 2-мазохистите , подобно на педалите те обичат да изпитват физическа и душевна болка и 3-затапените , които за да не изглеждат супер смешно пред приятелите си извъртат ситуацията по тоя начин все едно имат контрол и са над нещата Избери някой от трите , ти се криеш някъде там , скрит педал , мазен мазохист или затапена коркова тапа престояла в кенеф Склонен съм да предположа че най голям е шанса да си педал тъй като си поиска да те спанкна , тва говори достатъчно мъже не спанквам , само момичета ходи лижи кур , лизгур
Ти защо реши, че имам приятели тука? Пиян ли си? Никой тука не го ебе за никой друг от тоя форум! Даже фейк-профила ти thenewgirl скоро ще скъса с тебе... Така де - ти ще скъсаш със себе си...

Хайде затапвай ме де, защо спря? Отдава ти се повече, отколкото психоанализа. Честно! Хайде пиши пак за тъпата бърчина и китайската клечка за суши!! Наричай ме бременна коза! Искам да съм ТВОЯТА бременна коза и да ти раждам агънца-багинца!!!!