Сега ще ти докажа пред всички да видиш колко си глупав само
Първо това че ти нямаш приятели оттук и отношение с никого говори само колко нещастен и асоциален тип си

аз уважавам хора оттук които са показали същото отношение към мен , и има реални хора , тва че ти не си срещнал говори каква тъпа мазна спагета си , ти си дълга слузеста спагета

която се свлича единствено по надолнището и върви право на долу , в моя хранопровод и после излизаш през гъза ми
прочети това внимателно тъп качамарник такъв
за да можеш да схванеш , прочети веднъж дваж три да схванеш по добре
Както аз съм известен , че говоря с ФАКТИ и затапвам всеки от враговете си до такава степен че се депресират и са склонни да прибегнат до самоубийство
ще ти го обясня просто като за орафник като теб 
да приемем че наистина аз съм НЮ ГАРЛ , и си пиша сам
за да искам да изглежда все едно че ме свалят и съм невероятен и се кефят на невероятната ми кола , което е така между другото и без да ми го казват
защо не качих снимка от профила ню гарл на някоя путка за да изглежда достоверно
така не изглежда достоверно
другото нещо е защо я отрязвам и не и пиша , нали ако искам да се докажа пред форума ще и отвръщам и т.н. и тя ще ме сваля директно , що ли така няма коментар между двама ни
стила за писане го описах че е прекалено различен , ти си кьорав и не си видял няя проблем
следващ въпрос , защо не съм го направил преди , защо СЕГА ?????? преди бях нападан отново , много повече ме нападаха преди в интерес на истината понеже не ме знаеха къв съм точно , сега горе долу наклоних везните
и атаките рязко намаляха
то си личи из темите как е по спокоино и почти не пиша , и ти ще спреш да ми отговаряш много скоро след като разбереш че мозъчния ти капацитет е с големия на барабонка ако на кокошка :smt07 туй мисля че е достатъчно и за наи малумния да схване