Здравейте, имам един проблем. С приятеля ми ходим от много време, той е с 9 години по-голям от мен. Постоянно ме ревнува от всички около мен и не ми дава да правя почти нищо и не ми дава да ходя почти никъде, сърди ми се за най-малкото, ревнува от най-добрия ми приятел, нарича приятелките ми с различни имена, изобщо, да си нямаш връзка с такъв. Преди около месец той почти скъса с мен заради пълната глупост - писала съм си с момче (чатовете ни бяха съвсем безобидни, пращахме си песни, говорихме си за хобита, такива неща, нищо, в което да има дори намек за свалка или флирт), но той много се издразни и скъса с мен, аз му се молих и пак се събрахме, след това ми разгледа някакви други чатове, които са здрасти какво правиш и някакви такива, но той се издразни, защото някой ми бил казал сладка и някакви такива неща и пак почти скъсахме, като той ми каза, че вече съм му безразлична и едва ли не не му пука за мен, аз знам, че не е така, но пак ме заболя. От няколко месеца се държи студено с мен, а сега още повече, даже като направя нещо, което той смята за глупост, като например да изляза с приятели, той пак ми обяснява как му е все едно, аз му казвам как се чувствам спрямо него, той най-много да ми прати целувка или мече или да ми каже добре, държи се с мен сякаш съм нещо ненужно и нежелано и много ме наранява, много съм тъжна, почти постоянно ми се плаче защото го обичам до болка и наистина не искам да съм с друг. Искам да ви попитам как да си го върна, как да го накарам да покаже чувствата си и да спре да се отнася с мен по този начин. Няма да спре да ме ревнува толкова безумно, но поне искам да ме обича, моля ви, дайте ми съвет