Ясно ми е, че ще игнорираш това, което ще ти кажа, но аз все пак ще ти сипя малко - на 16 си и ходиш с 25 годишен. И именно защото си на 16 не можеш и няма как да проумееш с що за стока си имаш работа.
Съветвам те да се вземеш в ръце и да прекратиш взаимоотношенията си с въпросния. И с всякакви подобни (разбирай дърти) докато не завършиш гимназия.
Минах ти набързо през мненията и виждам едно уплашено дете. Няма да ти свърши животът без него, дори напротив - ще можеш да правиш всичко, което ти се е искало, без да се отчиташ никому. Сама казваш, че пренебрегваш собствените си нужди. Няма да навлизам в някакви дискусии получаваш ли нещо в замяна или не - все тая е - на тези години работата ти е да учиш, да правиш приятели и да се забавляваш, а не да градиш бъдеще и да се въвличаш в сериозни връзки. Особено с дърти олигофрени.
Като някой на сходна възраст, ако изобщо е от значение, мога с абсолютна убеденост да ти кажа, че човек на 20+ няма работа с хора още в училище - при условие, че веществото между ушите не проявява дефекти, де. Отново - няма да пикая срещу вятъра и да ти обяснявам какво и 'що - след някоя и друга годинка сама ще разбереш. Набий си го просто в главата, че имаш работа с инфантилен (ама в буквалния смисъл на думата), вероятно и психически нестабилен загубеняк. И следващия път като ти направи някоя драма гледай да си спомниш това и факта, че не в теб е вината. Защото е много лесно да се отплеснеш, да му заиграеш по свирката и да те вкара и теб във филма си - нещо, което вече е постигнал.

Пак ще ти го напиша, че да ти се набие в главата - Бягай!. Ако си мислиш, че нещата ще се подобрят ; че можеш да оправиш всичко ; че това е любовта на живота ти... - ГРЕШИШ!. Ще става и по-зле. Просто го разкарай и не си хаби живота в обречени каузи. Не е проблемът връзката ви, не нея трябва да оправяш - той е за оправяне.

А съветът на Lilanda горещо ти препоръчвам да игнорираш. Ако все пак и мен решиш да не послушаш направи си седмица почивка от него като компромисен вариант и виж как е - вероятно ще ти хареса.

Успех...и си намери компания. Жалка работа е това твоето на тия години.