Цитирай Първоначално написано от ger4i7y Виж мнението
Здравейте, имам един проблем. С приятеля ми ходим от много време, той е с 9 години по-голям от мен. Постоянно ме ревнува от всички около мен и не ми дава да правя почти нищо и не ми дава да ходя почти никъде, сърди ми се за най-малкото, ревнува от най-добрия ми приятел, нарича приятелките ми с различни имена, изобщо, да си нямаш връзка с такъв. Преди около месец той почти скъса с мен заради пълната глупост - писала съм си с момче (чатовете ни бяха съвсем безобидни, пращахме си песни, говорихме си за хобита, такива неща, нищо, в което да има дори намек за свалка или флирт), но той много се издразни и скъса с мен, аз му се молих и пак се събрахме, след това ми разгледа някакви други чатове, които са здрасти какво правиш и някакви такива, но той се издразни, защото някой ми бил казал сладка и някакви такива неща и пак почти скъсахме, като той ми каза, че вече съм му безразлична и едва ли не не му пука за мен, аз знам, че не е така, но пак ме заболя. От няколко месеца се държи студено с мен, а сега още повече, даже като направя нещо, което той смята за глупост, като например да изляза с приятели, той пак ми обяснява как му е все едно, аз му казвам как се чувствам спрямо него, той най-много да ми прати целувка или мече или да ми каже добре, държи се с мен сякаш съм нещо ненужно и нежелано и много ме наранява, много съм тъжна, почти постоянно ми се плаче защото го обичам до болка и наистина не искам да съм с друг. Искам да ви попитам как да си го върна, как да го накарам да покаже чувствата си и да спре да се отнася с мен по този начин. Няма да спре да ме ревнува толкова безумно, но поне искам да ме обича, моля ви, дайте ми съвет
Ти сама си си отговорила какво трябва да се направи...