- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Скандали с гаджето
Карате ли се често с приятеля/ката си относно други момчета/ичета и от колко време горе доло сте заедно. Какво би ви накарало да ревнувате? Знам, че темета не е особено приятна, но на който не му харесва може и да не дава коментари. Питам, защото една приятелка има подобен проблем и се съмнява, че той държи на нея. Моля за мнения.
Последно редактирано от sramejlivkaa : 12-27-2013 на 17:44
За каквото и да се кара една двойка, не трябва да е често. Независимо дали е заради момче, момиче, чорап на пода, закъснение или т.н. честите караници са проблема, а не самата тема за спора. Сега, случва се веднъж да не си в настроение и да се скарате за някаква тотална глупост, няма как, но пък след като веднъж сте водили разговор относно това, би трябвало да се вземат мерки и да не се повдига пак на въпрос.
Скандали не вдигам. Говоря, спокойно, без да повишавам тон. Очаквам същото и от човека до мен. Със сегшния ми приятел сме от твърде скоро заедно и не е имало спречквания все още. С никой от бившите не сме се карали за момичета/момчета. Трудно ми е да се поставя в ситуация, в която да трябва да се карам с приятеля си заради трети човек.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
За момичета или момчета не сме се карали . Не си видгаме скандали и не си прави сцени на ревност разговораме спокойно и човешки . За времето което сме заедно не се е случило да си повишим тон един на друг . Дори да имаме някакви спречквания ги изглеждаме по нормалният начин.
Много се радвам за вас.. И аз мисля, че ако той я обича няма да се занимава с други. Но явно вече му е поумръзнала, тъй като са заедно от 1 година, но мисля че си държи на нея щом още е с нея.
Сега съм необвързана но като бях с бившия и се карахме много за момичета просто съм малко ревнива ;d
Като цяло не се караме, много рядко се сдърпваме за нещо тъпо и след това всичко отминава. До скандали не се е стигало, няма и да се стигне тъй като и двамата не обичаме да почишаваме тон един на друг. А за такава глупост пък въобще не си заслужава
На сегашния ми приятел съм повишила тон точно два пъти, но е било за нещо съвсем различно от наличието на трети/пети човек в отношенията ни, беше за нещо наистина сериозно.
За такива неща не повишавам тон, гледам да говоря спокойно, дори и да съм нервна.
Като цяло съм ревнива, сега не ревнувам, защото цялото внимание на човека е насочено към мен и съм доволна, но се е случвало в предната ми връзка да ревнувам бая, но пък никога не съм си позволила да повиша тон.
Не се решават проблемите по този начин.
Незнам при вас как е, но мисля че тя си има основание според мен защото приятеля и меко казано се зарибява с други момичета. Разказвала ми е, че един път като той е бил у тях си е забравил скайпа отворен и тя видяла как тои се сваля с разни момичетои им пише какви ли не мръсотии: от сорта на "Искам да те е*а" и сякви ей такива ..
Веднъж като се опитах да поговоря с него и той ми вика: "Обичам я, но кво да не съм женен за нея, сега искам да си поживея малко" и т.н. .. Аз не бих казала че я обича, но те си знаят.
Последно редактирано от sramejlivkaa : 12-27-2013 на 15:35
Очевидно момчето не е от най-умните, но и приятелката ти не му отстъпва, за да търпи такова държание. Ще сме заедно ние, ще отделям от времето си за него и той ще има наглостта да пише на някакви други колко много ги иска. Много бързо ще му тегля чертата без да викам и да се хабя
Ами той доста ясно показва, че не я цени. Не знам за каква обич въобще ти е говорил. Ако приятелката ти има капка самоуважение би трябвало да го е зарязала вече.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Честичко се караме, но това е нормално за връзка от 1 година.. Според мен поне.. Мен всичко ме кара да ревнувам .. А той ревнува от момчета, с които се виждам, а той не познава .. Но въпреки караниците от двете страни никога не бива да се чуват обиди ...
Моето момче е доста ревниво, а около мен има 3 момчета (от 3-те града, в които съм най-често), които така и не проумяха с годините, че не искам да имам нищо с тях. С моя сме от различни градове и когато съм си в моя или в този, в който уча (задочно) се побърква и се случва да ми повиши малко тон от нерви, но за щастие веднага се усеща и всичко е окей. Разбира се имало е случаи, в които сме се карали доста по-сериозно заради гореспоменатите, но това беше в началото и след няколко дълги разговора всичко си идваше на мястото.
Предполагам, че ще ме ревнува дори и след като (ако) се преместя в тях, но той си е такъв и на мен не ми пречи, защото знам как да го успокоявам![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
В момента си имам приятел и от една седмица всеки ден се караме за пълните глупости дали ще е от ревност или нещо друго
И преди съм споменавала, че съм много ревнива. Като започнах връзката си със сегашния ми приятел 4-тия месец от връзката ни беше караници предизвикани от мен (най-гадното е, че бяха по телефона), защото той е във Варна, а аз не живея там, а на 100+ километра и аз бях типичен преследвач, гледах кой му харесва нещата, кой ги коментира и всякакви такива, но след това се запознах с тези "хора", които мислех, че го харесват и от тогава най-много да се скараме за нещо от сорта, че не сме си звъннали или и аз нзз, не се караме.![]()
Ако тези двама човека държат на връзката си няма да се "зарибяват" с други хора. Това момче може и да я харесва, но и да харесва още 5 момичета като нея, което лично аз не одобрявам. И не че нещо, но според мен е тъпо ти да се месиш във връзката им, на тях не им трябва трети човек (посредник) - те могат и само да се разберат, ако го желаят разбира се.
Последно редактирано от pisancety : 12-30-2013 на 20:40
Като почне да нервничи я предупреждавам да млъква, щото иначе ще ми се отплесне ръката.
Ами не се карах с нея за това, че има приятели-момчета, както и тя с мен за това, че познавам други момичета. Тъпо е. Ако съм правил проблем, то е било за неща, които са безобидни, но са оставали скрити, защото това означава, че има какво да се крие. Винаги има какво да се крие...
Смятам караниците по тая тема за голяма глупост. Темата е пипкава и с викане партньорът не само няма да разбере къде е проблемът, но и ще се отблъсне от теб.
Карали сме се веднъж обаче - за една мадама, която беше изключително нагла да се самопокани с нас, а той не успя да постъпи правилно и да й покаже къде й е мястото. Не беше от ревност, а защото ненавиждам нагли хора + имам чувство за собственост. Като повиших тон, не ме разбра. Като му го обясних спокойно и с нагледна метафора, не само ме разбра, ами ми се смя и се извини.