.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Hybrid View

Анонимката
    Guest

Как да отслабна?

Добър ден, аз съм 157 см висока и 54 кг. Знам, много е. Но аз не ям никаква Нездравословна храна и спортувам много а пък..съм пълна??? Нямам здравословни проблеми. Просто не знам, защо не отслабвам. Съученичките ми се тъпчат със дюнери а са слаби....не разбирам. Моля, кажете ми как да отслабна без хапчета и тем подобни....

Всичко е до ген . Има хора които просто и да се тъпмат пак са си слаби

Важното е колко често спортуваш и точно как и с какво се храниш .

Не очаквай ако спортуваш 1 път в седмицата да има резултат .

Наблегни повече на плодовете и зелунчуците . Оризът боба и т.н

Мега фен Аватара на baby_baby
    Цитирай Първоначално написано от girlwithblueeyes Виж мнението
    Всичко е до ген . Има хора които просто и да се тъпмат пак са си слаби

Важното е колко често спортуваш и точно как и с какво се храниш .

Не очаквай ако спортуваш 1 път в седмицата да има резултат .

Наблегни повече на плодовете и зелунчуците . Оризът боба и т.н
    Това много правилно ти го каза

Анонимката
    Guest
    Да, при мен е доста генетично. Всеки ден спортувам усилено. Всеки ден изпивам по два фреша от портокал или мандарини и пак нищо.

Тези фрешове са хубави ама не са за цял ден . Няма лошо от подобни пречистващи дни аз си ги правя редовно но с вода а не със сокове .

Само това ли ти е менюто за деня?
    И какво точно спортуваш ?

Анонимката
    Guest
    Не, за закуска филия възможно най черният хляб със фреш. За обяд нещо съвсем малко. Вечеям винаги в 16.00 часа със например ориз със зеленчуци, приготвени само с една лъжица мазнина. Аз пия главно вода, мразя сокове от магазините, пълни с оцветители са. Правя си само домашни. Спортувам какво ли не, спортни танци, вдигам гири, плуване...и други.

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    тъпчеш само въглехидрат, как очакваш да отслабваш?!?
    Последно редактирано от AliceSw : 12-27-2013 на 13:57
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Цитирай Първоначално написано от AliceSw Виж мнението
    тъпчеш само въглехидрат, как очакваш да отслабваш?!?
    +
    наблегни на протеините, плодовете и зеленчуците и не яж късно вечер, и какво спортуваш?
    зависи къде искаш да отслабнеш, но ако искаш навсякъде, най-добре се запиши на лека атлетика или просто някакъв вид кардио-танците също са много добър вариант .. на какъвто и спорт да се запишеш, важно е да ти доставя удоволствие, а не да спортуваш с досада и нежелание само заради едното отслабване

Голям фен Аватара на Котка.
    Промени си начинът на хранене и ще видиш резултата.

Анонимката
    Guest
    Ама да не мислите, че ям всеки ден едно и също? Това е само за единия ден. И не става каквото и да правя..

Супер фен Аватара на mayaaa
    А бе, че не си случила на ген е ясно. Аз съм точно обратното - тъпча се всеки ден с по нз колко пъти и не мога да напълнея, въпреки че искам.
    Опиши по-старателно яденето и тренировките. Ако искаш няколко дни подред вечер ни пиши какво си яла и спортувала през деня, че да можем да ти кажем какво грешиш и какво можеш да направиш.
    Харесвам те защото... Защото си ти. Прикрит от всички твои лъжи!!!

Моят сайт!

Супер фен Аватара на ~The Smile~
    Цитирай Първоначално написано от mayaaa Виж мнението
    А бе, че не си случила на ген е ясно. Аз съм точно обратното - тъпча се всеки ден с по нз колко пъти и не мога да напълнея, въпреки че искам.
    Абсолютно същата съм - колкото и да ям, просто не напълнявам.. Всичко отива във височината ми.

Към авторката: Ген. Това е. Спортуваш и се храниш здравословно -> няма за какво да се притесняваш.

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    много дебели у тоа форон бее

Повече от фен Аватара на stelkastel
    Затлъстяването е световна тенденция, Ivaaaaa.
    А по темата: Не знам дали е много, както ти казваш, но очевидно това те кара да се чувстваш зле. Генът, както ти казаха, е доооста важно нещо. Ако не друго, той винаги ще се намеси в най-неподходящия момент. Виждам, че се храниш що-годе добре, но наблягай на протеините, като разбира се не изключваш останалите здравословни храни от менюто си. Важното е да не гладуваш. При тренировките на какво наблягаш? Доколкото знам кардиото се практикува за сваляне на мазнини, като разбира се трябва да го съчетаеш със силови упражнения...Но ти вероятно вече знаеш това.
    И аз самата съм страдала от това, че съученичките ми се тъпчат с всевъзможни глупости и са слаби, но си помисли как би им се отразил нездравословният живот след няколко години и как на теб ще ти се отрази здравословният (ако го водиш постоянно, разбира се).
    П.С. Втори пост на тема ''отслабване'' от мен, трябва да спра за тази година вече.
    Hold on to me. Never let me go. (h)

Хубаво е да знаеш, че всеки "многознайко" може да ти дава съвети във връзка с храната и спорта. Но тези съвети са обективизирани според самия него, респективно-неговите генетични заложби. И ако те действат в/у него, не непременно ще действат и в/у теб. И това да ги спазваш, просто би било губене на време и енергия, както и трошене на нерви.

Научно доказано е, че ако човек спортува дълго време, то той видоизменя и гена, които му е заложен. Моя съвет е да отидеш при диетолог. Той най-точно би те насочил към режима, който трябва да спазваш, установен чрез твой изследвания. Ненужно е да разеснявам значението на думата диетолог, но той не предписва диети, а предлага един съвсем нов режим във връзка с храната и спорта.

Друг е въпроса и в годините. Противно на женските разбирания - на 13 години се затлъстява и не може да се избегне гена. Но в един значително по-късен етап, като 18 годишна възраст например, жената може да моделира тялото си, стига да спортува и да се храни правилно, според нуждите на своето собствено "Аз". И не на последно място - да има волята и вярата, които да я нахъсват, да не спира, дори и когато постигне желания ефект.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си