- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Направих нещо за което съжалявам
Здравейте аз съм момче, и реших да пробвам в банята със една кръгла дръжка на лопата да си я навра в ануса с презерватив, но си забравих нещата в банята и баща ми ме хвана. Сега ме е срам ужасно много от него и незнам какво да му кажа. Моля помогнете!!!
Знам ли реших да пробвам да видя какво е, но забравих в банята нещата.
Можеш да кажеш на баща си, че си имал констипация и си се опитвал да се....отпушиш![]()
ти ебаваш ли сее
![]()
Ще помоля админите да изтрият темата "Благодаря"
Не мога да разбера в тоя сайт бъзици ли пускате или верно има толкова прости хора. Момче се ебе с метла голям виц
Следващия път трябва да чакаш баща ти да излезе. Мисли поне малко преди да направиш нещо. Мисля, че можеш да си купиш простатен симулатор а не да се занимаваш с лопати. Eто ти линк http://www.sexwell.bg/analen-sex/pro...dark-blue-cnc/. Мисля, че може да ти хареса.
Този празник него празнувам. Казах му съвет за да не се излага. Хората са измислили техника, и с малко търсене в нето може да се разбере за нея. Преди незнаех, че съществува, но си помислих, че може да има такава техника и реших да потърся за да му помогна. Човека иска да изпита удоволствие, но с тези лопати и така подобни нещата са леко примитивни.
А дали случайно знаете кой празник наистина е на 2-ри ?
Айде стига де моля ви ... Имам голямо въображение и си ги представям тия работи .. ОТВРАТИТЕЛНО !!!
Не е до болката в сърцето,
не е до грубите слова.
Човек се ражда да обича,
а не да страда от това ....
заключвай вратата на банята, когато си завираш дръжки на лопати в ануса