- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Пъшкане по време на секс
Здравейте, момичета приятелят ви издава ли звуци по време на секс ? Кои негови звуци ви възбуждат най-много?![]()
То не е точно пъшкане, а мъркане май... де да знам к'во е точно, ама е готино да чуваш и мъжа как се кефи.
имам един много силен спомен, който всеки път ми изниква в главата при този въпрос...запечатал ми се е, спомням си невероятното удоволствие, което изпитах от неговото...никога друг път /със същия човек и не с него/ не ми е правило особено впечатление...
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Продалжавайте![]()
Да, нещо подобно на мъркане ми се струва. Или смесено между мъркане и въздишки.
Щом още дишаме ,хъркаме, мъркаме ,хриптиме ,начи няма страшно :Д Не бъдете претенциозни :Д Важното е да е приятно изживяването![]()
Последно редактирано от Lyusi20 : 12-29-2013 на 13:02
Всъщност и аз не знам как да го опиша този звук, но определено супер много ми харесва да чувам как му харесва.
А по-грубите думички харесват ли ви..нека каже кой каквото мисли : )) на мен лично много ми харесват...
Е не чак толкова грубо де ,може би POISON IVY не искаше да каже баш тия класичски простотии :Д аз лично предпочитам нещо по-миличко да казвам в такива моменти :Д Затва подбора тряя да е читав :Д да няма изненади от сорта - тиии к-ва ли ми каза ? :Д
Докато ми е хванал грубо лицето с ръка. Не знам как да го обясня. И да ме гледа в очите през т'ва време докато ми говори... <333
По темата: ръмжали са ми, скрибуцали, пъшкали, говорили са ми мегастранните работи, малко неща могат да ме смутят (като изключим т'ва, че понякога ме напушва зверски смях). Всичко е по-добре от мълчанието!
мен като ми кажат говори ми мръсно и аз почвам : банята , кухнята ... терасата.
Иначе за звуци .. не мъркам, само лая ... а когато ме бута момичето и пея you spin my head right round, right round
![]()
![]()
Feel the vibeee .... ejnoy the sound ... jumpp and dance to that fuckin house music ...
абе точно до тебе нямам желание да се докосвам
Feel the vibeee .... ejnoy the sound ... jumpp and dance to that fuckin house music ...
Пъшка, пъшка ама не съм сигурна щото май от мене нищо друго не може да се чуе![]()