- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Пъшкане по време на секс
Аз като се замисля не е точно като мъркане.По скоро звук на наслада и екстаз. А най-ми харесва, когато се задиша по-тежко. Все едно не издържа. Така направо ме разтреперва.
Не го правя нарочно, просто съм сигурна, че ебачите в тоя сайт са чекиджии![]()
Какви животни сте вие беПръхтите, мъркате, мяукате, не лаете ли ?
Съседите ви да не си мислят че има зоологическа градина до тях
![]()
П.С традиционното пъшкане и толкова![]()
Не е до болката в сърцето,
не е до грубите слова.
Човек се ражда да обича,
а не да страда от това ....
Джурасик парк направо каква ти зоологическа градина.
Нали да се чуди и мае човек секс ли се прави или да викат бърза помощ да спасяваме човека![]()
не е до грубите слова.
Човек се ражда да обича,
Нищо ново![]()
не е до грубите слова.
Човек се ражда да обича,
Не знам, но съседа ми веднъж (той много възрастен дядо) ми вика "абе, (името ми), ти много я напъваш"Ироничното беше, че все ми се кара за музиката, ама иначе си подслушва другите неща. Fuckin comunist.
p.s. споделих го във връзка със зоологическата градина, съседите ме мразят ^^
[QUOTE=nezabelejimata;11007985
Понякога имам чувството, че съседите ми отгоре ще срутят пода и ще паднат върху мен[/QUOTE]
Начиии кефа си е кеф :Д ама не тряя се стига до невинни жертви,все пак може да ти се прииска пак с тоя човека :Д :Д ПАЗЕТЕ СЕ ОТ КОНТУЗИЙ :д
Последно редактирано от Lyusi20 : 01-26-2014 на 11:23
Това на тях ли да им го кажааз съм си спокойна мене рядко ме чуват чак и съседите ама аз тях ги чувам редовно
![]()
не е до грубите слова.
Човек се ражда да обича,
Домоуправителят в стария ни блок беше организирал специално събрание, за да помоли съседите да не си изхвърлят презервативите в колектора.![]()
Welcome to the Jungle...
Ми така се прави :Д:Д нищо срамно няма :Д ,пред блока ми имаше борче ,целогодишно беше като коледна елха окичено със всички цветове презервативи ,нали хубаво е че ги ползват де ,ама се пак :Д то горкото борче не издържа дълго :Д:Д Тааа тва ме навежда на мисълта -> Трудно се живее сред (презервативи) :Д
Да ме нали ви казах ще мяукаме, грухтим, пръхтим![]()
П.С. Добра идея взема и аз да ги събера ли да си поговорим малко по съседски![]()
не е до грубите слова.
Човек се ражда да обича,