.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

Тема: Help me

Help me

На 29 с приятелят ми правим година и не знам какво да му подаря!! Моля ви дайте ми няколко идеи. Ако вие имахте гдишнина какво бихте искали да ви подарят???

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Поне да беше казала нещо за въпросния ... Ние не можем да гадаем к'во би харесал.
    Или поне годините ви и бюджета за да знаем на къде да се насочим.
    Аз лично бих изработила нещо, защото обожавам да правя подаръци, а и половинката ми ще оцени факта, че съм отделила време и нерви за да направя нещо, което е специално за него.

А примери:
    Ако е сантиментален - Албум със снимки, текст и всякакви други неща, които са свързани с вас. Може да извадиш различни смешни изказвания от чатовете ви или от СМС-ите, които сте си разменяли. Да добавиш билетите от концерт, на който сте били заедно и прочие. При по-голямо желание всичко може да се подреди хронологично, а на последната страница да пише "Следва продължение", което ще позволи да доразвиете подаръка в бъдеще.

Разни банални неща като "Еди-колко-си причини за да те обичам", "Истина и предизвикателство" (два цвята свитъци, на единия пишеш неща от рода на "Обичам те, защото...", а на другия от рода на "Направи ми закуска"), бутилка вино с ваша снимка или ваш любим цитат и годишнината ви ...

Отидете на почивка за една-две вечери и вкарай малко романтика - вечеря, свещи, вино, хубава музика, красиво бельо ...

Може и да е нещо, което той иска, придружено с хубава картичка и мило послание. В крайна сметка не мисля, че е задължително да е нещо, което да се свързва с двама ви. В крайна сметка ще се сеща за теб винаги, когато го види/използва/носи, дори да не крещи "Това сме ние!!!"
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    Кола! Ако искам мадамата да мине евтино - вентилатор за видео-картата.

Мега фен Аватара на baby_baby
    Има толкова много идеи в интернет просто се разрови малко

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си