На 29 с приятелят ми правим година и не знам какво да му подаря!! Моля ви дайте ми няколко идеи. Ако вие имахте гдишнина какво бихте искали да ви подарят???
Поне да беше казала нещо за въпросния ... Ние не можем да гадаем к'во би харесал.
Или поне годините ви и бюджета за да знаем на къде да се насочим.
Аз лично бих изработила нещо, защото обожавам да правя подаръци, а и половинката ми ще оцени факта, че съм отделила време и нерви за да направя нещо, което е специално за него.
А примери:
Ако е сантиментален - Албум със снимки, текст и всякакви други неща, които са свързани с вас. Може да извадиш различни смешни изказвания от чатовете ви или от СМС-ите, които сте си разменяли. Да добавиш билетите от концерт, на който сте били заедно и прочие. При по-голямо желание всичко може да се подреди хронологично, а на последната страница да пише "Следва продължение", което ще позволи да доразвиете подаръка в бъдеще.
Разни банални неща като "Еди-колко-си причини за да те обичам", "Истина и предизвикателство" (два цвята свитъци, на единия пишеш неща от рода на "Обичам те, защото...", а на другия от рода на "Направи ми закуска"), бутилка вино с ваша снимка или ваш любим цитат и годишнината ви ...
Отидете на почивка за една-две вечери и вкарай малко романтика - вечеря, свещи, вино, хубава музика, красиво бельо ...
Може и да е нещо, което той иска, придружено с хубава картичка и мило послание. В крайна сметка не мисля, че е задължително да е нещо, което да се свързва с двама ви. В крайна сметка ще се сеща за теб винаги, когато го види/използва/носи, дори да не крещи "Това сме ние!!!"