И така, искам да ви попитам дали е нужен кремът за лице на 15 годишна възраст? Колебая се дали да си купувам и всъщност за какво ми е. Слагам си фдт и съм с мазна кожа.
Но все пак, ако е настина е нужен съм се спряла на този http://de.essence-beautyfriends.eu/t...e7750c004b.jpg
а вие ще кажете как е.
Кремчето е за хидратация на кожата.Може да се ползва на всяка възраст (но все пак
съобразен с годините де,да не си вземеш някакъв за зряла кожа).Мазната кожа
също ими нужда от хидратация.Това,което си показала не съм го ползвала,но
предполагам ще ти свърши работа.
Стига крема да е някакъв универсален, тоест подходящ за всеки тип кожа и възраст,няма никакъв проблем и този наистина е хубав на балеа.
Кремчето е за хидратация на кожата и може да се позлва на всяка възраст не съм го ползвала но дано ти свърши работа
Щом носиш фон дьо тен, значи трябва да слагаш и крем. Аз бих инвестирала в нещо малко по-качествено от този крем.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Аз съм на същата възраст,с много мазна кожа,но не слагам фон дьо тен.Въпросният крем съм го ползвала - много е добър.Матира за 2-3 часа,хидратира добре и мирише много приятно.Препоръчвам ти го.Ако обаче имаш по-сериозни проблеми,си вземи качествен крем на Bioderma,Avene,Vichy,etc.Ще дадеш повече пари,но определено си заслужава.Все пак,като решиш за добре.![]()