.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

кляканията

здравейте,значи на 15 съм и ходя на фитнес и клякам със 80 кг и дърпам нормална тяга 110 и 120 с прави крака и се чудех това може ли да навреди на моят растеж и мога ли да повредя коленете си тъй като ходих на лекар и ми поставиха диагноза (много трудно име и не го запомних ) но знам че имам по меки колене
    Последно редактирано от desperedbob : 12-28-2013 на 19:01

Мега фен Аватара на Баща Ти
    На 15 години клякаш със 110 до долу, с добра техника? Защо ли се съмнявам.

Мега фен Аватара на SHPAIdURmeN
    Разбира се, че ще имаш не си израснал достатъчно, костната ти система не е развита напълно, трябва да се спреш с тези упражнения натоварващи гръбначния стълб(кръста особено). Ако искаш да продължиш да си тренираш, ходи на лостове и се набирай хем ще направиш едно хармонично развито тяло. Просто изчакай поне да станеш на 18 за да започнеш сериозно със фитнеса преебава кръста, ставите и ти спира растежа без да разбереш, като станеш на 30 ще имаш големи болежки или айде на по стари години ще те болят стави и в прочие.
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

Как ще е хармонично развито, като не може да тренира крака ?

Голям фен Аватара на chushkopek
    Цитирай Първоначално написано от SHPAIdURmeN Виж мнението
    Разбира се, че ще имаш не си израснал достатъчно, костната ти система не е развита напълно, трябва да се спреш с тези упражнения натоварващи гръбначния стълб(кръста особено). Ако искаш да продължиш да си тренираш, ходи на лостове и се набирай хем ще направиш едно хармонично развито тяло. Просто изчакай поне да станеш на 18 за да започнеш сериозно със фитнеса преебава кръста, ставите и ти спира растежа без да разбереш, като станеш на 30 ще имаш големи болежки или айде на по стари години ще те болят стави и в прочие.
    Това баба ли ти го каза? Няма никакъв проблем да си клякаш стига техниката да е на ниво.

момчета бързо давайте съвет ,че днес се секнах като правих тяга и сега ме цепи кръста много здраво..... не ми се мисли какво ще е утре ,моля ви казвайте

Мега фен Аватара на SHPAIdURmeN
    ^ Смешник
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

Цитирай Първоначално написано от desperedbob Виж мнението
    момчета бързо давайте съвет ,че днес се секнах като правих тяга и сега ме цепи кръста много здраво..... не ми се мисли какво ще е утре ,моля ви казвайте
    Като не можеш да изпълняваш правилно упражнението, защо го правиш?

то беше правилно ,просто на 2-рото поровторение леко кривнах и сега ме боли

как подяволите правиш тяга със прави крака... това не е тяга
    http://www.youtube.com/watch?v=TFWTUVkf7wo
    ето как трябва

Shadix , лол без коментар

Shadix , лол без коментар
    да нямаш предвид Римска тяга ? к'во е това тяга с прави крака поне научи упражненията... аз се обърках сори

Супер фен Аватара на D*Rose
    Тяга с прави крака си е точно тяга с прави крака. Упражнението е за задната част на бедрото или т. нар. Hamstring.

Мега фен Аватара на Rakshy
    http://www.bodybuilding.com/exercise...rbell-deadlift

http://www.bodybuilding.com/exercise...anian-deadlift

Ако се вгледате достатъчно добре, ще разберете, че е едно и също.

Цитирай Първоначално написано от D*Rose Виж мнението
    Тяга с прави крака си е точно тяга с прави крака. Упражнението е за задната част на бедрото или т. нар. Hamstring.
    A според теб римската тяга за къде е ? Предна част на бедрото ? Научи упражнениятааааа

Цитирай Първоначално написано от Shadix Виж мнението
    A според теб римската тяга за къде е ? Предна част на бедрото ? Научи упражнениятааааа
    Когато си мъртъв ти не знаеш и е тежко само за околните. Същото е и когато си тъп.

Shadix ти си много ама много зле, римска тяга=тяга с прави крака ,май не аз трябва да уча упражненията ....

Shadix ти си много ама много зле, римска тяга=тяга с прави крака ,май не аз трябва да уча упражненията ....
    знам, че е едно и също, но по-правилно е да се каже римска тяга, а не тяга с прави крака...

Цитирай Първоначално написано от Shadix Виж мнението
    знам, че е едно и също, но по-правилно е да се каже римска тяга, а не тяга с прави крака...
    НАПРОТИВ... абе изобщо ти ли ще обясняваш кое как трябва да се казва?! Дори на английски е повече stiff-legged (straight leg deadlift) отколкото Romanian Deadlift... престани да се излагаш, плс

Тапаци, и двете са еднакво популярни, за к'во се карате като малки деца?! И ДВЕТЕ ЗНАЧАТ ЕДНО И СЪЩО.... JESUS.

Цитирай Първоначално написано от Rakshy Виж мнението
    Тапаци
    ей.. сега като каза.. направо ми е доста тАпо.. пф

клякайййййййййййййййййййй йййййййййййййййй

мн добре влизат клековете, велико упражнение

Цитирай Първоначално написано от D*Rose Виж мнението
    ей.. сега като каза.. направо ми е доста тАпо.. пф
    Напълно наясно съм как се пише, просто така ми звучи повече като обръщение, отколкото като обида.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си