- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- За любовта и свободата
Хубаво де. И така да е. Тоя човек за едното безплатно питие и незначителния разговор не знае ли какво се кани да прави и не се ли сеща, че има приятелка? Мен това ми беше мисълта, не дали става сравнително бързо в рамките на час и дали е лесно. Просто секса не е като да се спънеш, че да не можеш да го предотвратиш. Това в кой да е сценарий е преднамерено и с ясната идея, че поемаш риска. Въобще не смятам да засягам темата за чий ми е такъв льольо, който въобще би си го вкарал в някоя толкова лесна, че да пуска за чаша бира.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Сиси, зависи.
Аз лично преди години съм изневерявала на първия ми приятел. Целувала съм се с друго момче 1-2 пъти, той също ми изневери (отново се стигна само до целувки), но връзката ни беше изчерпана. Бяхме заедно главно, защото бяхме свикнали един с друг, а и до някъде за да не разочароваме родителите си (но това е друга тема) ...
Към днешна дата не бих изневерила на човека, с когото съм в момента. Не само, защото го обичам и държа на него, но и защото предпочитам да приключа отношенията си с него ако нещо не върви, пред това да търся чужда ласка и после да се правя, че всичко е наред.
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Много добре знае какво следва, както и че си има половинка. Да, сексът е преднамерен.
А по въпроса на авторката за взаимното забраняване - не мога да възприема такова нещо като "връзка". Според мен, най-хубавите връзки се получават тогава, когато приемаш човека такъв, какъвто е, съответно без да се опитваш да променяш каквото и да било, особено контактите му. Ако и двамата си забранявате, то не виждам доверие нито в единия, нито в другия. Много нестабилно ми звучи подобно нещо.
Да, напълно разбирам.В случая, в който сте си изневерили вие вече не сте се обичали и не сте си се представяли заедно. Точно поради тази причина смятам, че кой да е вариант на изневяра е край на връзката и смисъл от продължаване на мъките няма. Просто чувствата между хората са се изчерпали.
Ако това, което си забраняват взаимно е нещо, което не пречи и на двамата и не ги кара да се чувстват зле, не виждам нищо лошо. То тогава, разбира се, не е и забрана точно. Просто разбиране между двамата. Все едно с приятеля ми да си забраним да ходим по дискотеки по отделно (примерно) като и двамата попринцип не го правим и не си падаме. Взаимни забрани тип "Аз се отказвам от моите приятели, ти също." водят до особено неприятен край и са пълно идиотщина.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
За мен ограниченията в една връзка не са нещо нормално . Говорят за сериозни емоционални сривове ако се постоавят ограничения за каквото и да е било . Или да се изразя по ясно за мен това е липса на доверие и лишавена от лична свобода . От къде накъде приятелят ми колкото и да се обичаме ще ми забранява да говоря с момчета точнво от никъде . Истината е че появят ли се подобни казуси то опредалено връзката върви в недобра посока . Защото ако вярваш на другият няма да му поставяш ограничения . Аз обичам да говоря с мъже и имам страшно много приятели от мъжки пол на моят това не му прави впечатление и няма против ад си говоря и излизам с тези момчета . Аз съм същата един от най-близките му хора е точно момиче какво да тръгна да ревнувам защото с мацката се познават от деца и са били съседи ли ? Ами смешно и натрапчиво е .Нито ще взема да плача нито да изпадам в паника
Но да ако приятелят ми има чувства към друга това вече би ме наранило когато съм с искам неговите чувства да са насочени само към мене . Говоря за обичта а не за други неща . Искам този човек да обича мен и само мен а не още някой . Секса с друга да това би ме наранило ужасно много за мен няма нещо по жестоко от изневярата независимо каква е .