Вървят ли връзките ръка за ръка с ограниченията? По-скоро вървят ръка за ръка с взаимни компромиси, но не и с ограничения.
Смятате ли за нормална ситуацията, при която с партньора да си забранявате всякакво общуване с представители на противоположния пол, дори да няма нищо сексуално в това общуване? Не, не е нормално и не бих забранила на половинката ми да общува с момичета. Вярно, ако не са му рода сигурно ще изревнувам малко (а може би и много), но без основателна причина не бих го ПОМОЛИЛА да ограничи контактите си с нея.
Принадлежите ли към хората, за които един разговор на партньора с друг индивид би ви разбил сърцето, или по-скоро сте от тези, за които въпросните изречения "няма да излизаш с чужди мъже/жени" е ограничаващо свободата ви и предполага скорошен край на връзката? Никой няма право да ми казва "Няма да излизаш с еди-кой-си"! Ако моето момче има нещо против някой може спокойно да ми обясни, но аз ще съм човека, който ще реши дали да прекрати отношенията си с въпросния или не.
Бонус въпрос - Би ли ви наранило партньорът ви да има чувства към друг дори да не е направил нищо по въпроса и да няма никаква "консумация" на тези чувства? Естествено!
Би ли ви наранило партньорът ви да прави секс с друг без емоции, без чувства, докато третият човек е с ясното съзнание за вашето съществуване и че това е нещо еднократно? Естествено.
Кое от двете би ви наранило повече? Повече ще ме нарани ако разбера, че момчето ми има чувства към друго момиче. И физическата изневяра ще ме нарани, но поне ще знам, че всичко е било заради единия секс и все още имаме шанс да оправим нещата, докато при емоционалната такава вече всичко ще е загубено ...
Последно редактирано от 3oPuTy : 12-29-2013 на 06:40