- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Бахти..
Мързи ме да ви чета (дългите) теми, мързи ме да пиша постове дори, върнете ми вдъхновението.
Пускам и тема, за да не спамя:
Имали ли сте моменти, в който тъкмо сте усещали, че идва най-голямото удоволствие и ъъ ще свършвате.. и точно в този момент, с неимоверни усилия, сте 'секвали' удоволствието.. нарочно?
Нещо такова: http://sollipsism.tumblr.com/post/69079379774
П.П. Не броим мъжленцата, дето го правят, само и само за да удължат две минутния си акт.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
щрудел що така не обичаш дълго , повечето не са на твоето мнение
като не обичаш да четеш дългите теми значи че нямаш особено голямо търпение и си припрянакоето е предпоставка да сгрешиш
А?
Просто знам, че става дума за банални неща и страх от забременяване в повечето случай, което моментално убива нещо в мен.
инаК изводите ти са грешни
Правиш глобален извод въз основа на нещо малко. Човек не може да е еднакъв в различни ситуации. В един момент може да съм припряна, в друг да те убия с търпение.
4XCOKИ
и кои са тези моменти в които можеш да ме убиеш с търпениедали не си въобразяваш
4XCOKИ
4XCOKИ
Щрудела е ДОСТА незадоволена и сексуално фрустрирана. Мечтае за негри които я шамарат по бузите с черни палки.
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
нека позная , ще имаш търпение когато те зарибяват момчетата и ще искаш да ги омотаеш в мрежата си и ще се правиш на трудна
улучих ли от първия път![]()
Случвало ми се е само като съм сама, да си правя такива експерименти. С мъжките не мога да се сдържа.
Първоначално написано от antifashionshit
Щрудел, не подценявай мъжките усилия да удължават половия акт, не всички го правят, защото държат само минута, правим го и тия дето държат доста, но знаят че трябва повече. Не е най-готиното нещо за правене, но е необходимо.
П.П -![]()
Последно редактирано от TheNormalGuy : 12-29-2013 на 16:28
4XCOKИ