Имала съм 4 сериозни връзки от по година-две и само първия ми приятел се беше засичал с нашите, но никога не съм го запознавала лично с тях. Другите дори не са се виждали с тях и не мисля, че е необходимо. Разказвала съм им надълго и нашироко за момчетата, но до там.
Сега също съм във връзка и отново не мисля да ги запознавам с приятеля ми. Дори не съм им споменавала, че съм във връзка, защото е сравнително прясна (на по-малко от 6 месеца) и все още не може да се нарече наистина сериозна. Няма смисъл да ги запознавам с всяко момче. Намирам го за глупаво. Бих ги запознала само с мъжа, от когото ще имам дете, защото стигне ли се до бебе вече наистина ще мога да кажа, че нещата помежду ни (към момента) са сериозни.
Разбира се няма нищо лошо родителите да познават половинката на детето им, но като се сетя как се беше сдухала майка ми след като се разделих с първото гадже (онзи, когото познаваше) и ми става лошо Не ми се преминава отново през подобно нещо
Тааа мисълта ми беше, че не е до срам. Може би просто не го намира за нужно, както е при мен.