.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

не иска да ме запознае с техните....

Здравейте.... някой да е имал такъв проблем? Аз по принцип не държа това да стане сега смисъл не съм настоявала но скоро се замислих може ли това да значи, че няма сериозни намерения към мен и ме приема ей така за временно забавление. Заедно сме от осем месеца. Аз съм на 17 той на 18. Познавам приятелите му брат му също на събирания винаги иска да сме заедно.. смисъл не мисля че го е срам нещо от мен.говори ми за общо бъдеще .. за деца и такива сладникави работи и виждам като ми говори така как му светят очичкити и ми гледа такова влюбено ^^ караме се много обаче и винаги си казваме някакви ужасни тиша и се стижа до край и така през седмица и на двамата ни дойде много тия дни и говорихме за това.. но винаги на другия ден се търсим а като се видим такива гушки и цунки и ми вика че много съм го стряскала като става така, че не можел да си представи да е без мен. Преди е нямал по-дълга врязка от два месеца и не му се е налагало да запжзнае приятелката си с техните. Въртеше ги сменяше ги през седмица но сега с мен ... промени се.Поне така мисля... споменах веднъж това каза че просто го било срам.виднъж си засякохме с майка му... и даже не ме запозна с нея. Отиде казаха си нищо и та жената така ме гледаше и си усмихна. Тръгнахме да вървим и го хванах за ръката и той ми вика ка майка ми ако се обърне ще ни види да не си помисли ш нещо и почно да се оправдава и ми стана тъпо.Посли ми каза че майка му го питала и той и казал чи съм му приятелка но не му повярвах.От тогава нищо не съм споменавала и днеска се видяхме за малко и ми вика айде да седнем някъде че и наще са някъде тука да не се засечем. И аз направо не знам ама ми тава тъпо най-демонстративно го прави.И той бързаше много виком отиди си на спирката няма нжда да чакаш с мен моя автобус и двамата сме един срещу друг на спирките и си говорихме по телефона и по едно време дойдоха техните при него засякоха се и направо ми затвори в лицето .... и после ми звънна вика извинявай ... е не знам ама много тъпо ми стана и съвсем започнах да си мисля глупости... Възможно ли е да е от срам?? Или не и сигурен във връзката ни особено сега с тия раздели или просто до сега не му се е налагало да го прави и това е нещо ново за него.. а забравих моя баща не знае но аз съм му обяснила причините...майка ми сестра ми лелите ми приятеля на сестра ми знаят и майка ме е питала по телефона с кой си и аз казвам че съм с него и ми вика много поздрави му прати и демек той знае че тя знае за нас и даже много го харесва аз всичко и споделям и като се караме и ми дава съвети .. но той като му звънне майка му все се отдалечава и така говори... не знам моля на някой ако му се е случвало да ми каже на какво може да се дължи това.. извинявам се за грешките и пропуснатите запетаи но пиша от телефон.
    Последно редактирано от guliaa : 12-28-2013 на 14:21

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Възможно е. На момчетата ни е по-трудно да запознаваме гаджетата с мамчето.

Най-вероятно го е срам. Може да се притеснява, че ще започнат да се закачат на тази тема. А и ти не си казала на баща ти, тъй че нямаш право да се сърдиш. Ако толкова държиш да се запознаеш с родителите му, следващият път като ги засечете някъде и като попитат коя си, просто им кажи ти.

Мега фен Аватара на SonataArctica
    Не му го причинявай. Рядко някой мъж ще иска да запознае родителите си с приятелката си. Това принципно означава, че нещата са много сериозни.

Мега фен Аватара на baby_baby
    Още една такава тема?

По темата: Има време за всичко

Едно е просто да не иска да ги запознае, но от историята и аз разбирам, че той като цяло крие от тях, че си има прителка, което е глупаво.

Без да искам съм я публикувала два пъти. Извинявам се за което. Ще помоля едната да бъде изтрита.

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от HollyGolightly Виж мнението
    Едно е просто да не иска да ги запознае, но от историята и аз разбирам, че той като цяло крие от тях, че си има прителка, което е глупаво.
    А реално не е ли едно и също?
    Едното е метод за постигането на другото ;д

И да и не, поне в единият случай не отрича напълно съществуването и.

Не се притеснявай и не го притискай, когато е готов той ще ви запознае

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от bsdirty Виж мнението
    Не се притеснявай и не го притискай, когато е готов той ще ви запознае
    В случая на авторката не говорим за притискане към запознанство, а за ужасно детинските номера, които и върти в опит да избяга срещата им.

Авторке, той се притеснява от нещо, което го кара да върти клоунски номера. Не знам какво да те посъветвам, но аз бих го попитала съвсем човешки каква е причината. Не бих му се карала или сърдела, което не смятам, че и ти правиш.

Мех, успех и пиши, ако разбереш причината, защото ми е интересно :Д

Супер фен Аватара на bilqnavod
    Човек, осем месеца не са малко, то вярно е, че няма утре да се ожените, но все пак...

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Причините си ги знае само той - така, че сядате и говорите сериозно.
    Вярно, това си е прекалено голяма крачка, но е глупаво да действа по такъв детски начин и да се оправдава с глупави извинения. И колкото да не ти се вярва, за напред това би се оказало пречка във връзката ви.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си