.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Hybrid View

Голям фен Аватара на Mladenoff
    Ем, бате, то не може цял живот да висиш пред компютъра и накрая да се чудиш що си асоциален. Не го приемай навътре, ама всички около мен, които имат такива хобита, са пълни ботове от към социален живот.

Почни да спортуваш, покрай спорта ще намериш готини хора. Посещавай седмични сбирки в твоя град на някоя автомобилна марка, там са тесен кръг хора с еднакви интереси и се намират читави приятели. Дори и андроид форума правят седмични сбирки по ресторанти и си бичат айляка.

На теб,дет се вика, половината ти живот е свършил, пък търсиш помощ в пъпчив форум. Аз с хората, дето съм бил в 1-ви клас, още поддържам контакти и като им звънна за кафенце, още на следващия ден излизаме. Не знам, ти да не си бил на домашно обучение, та от от начално и основно училище, гимназия и университет, да не си намерил подходяща компания.

Мега фен Аватара на Mary_Jane_69
    Тъй като човекът като същество му е вродено да е сред стада, нормално е да чувстваш липса. Приоритетите са ти бачкане, яко бачкане, и яко бачкане. Нямаш избор освен ако не ти се усмихне късметът като травестит-компаньонка.
    Казваш самотно ти е - вземи си животинка, ако харесваш. Всъщност е от голямо значение, но наистина не е хубаво да живееш постоянно сам. За приятелското обкръжение изобщо не плащай и стотинка внимание, аз лично предпочитам да нямам приятели, отколкото работа, но ако имаш време, ходи разпускай в някоя дискотека или разнообразявай вечерите самота. Не е трудно, трябва само да си отворен за новости, но не приемай и състоянието си за нещо грешно, кофти етап или етц.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си