.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31
    tremi
    Guest
    Така като за начало се обличай слаг и не мисли за него скоро сдед като спре да ти пука сам ще долети ^^

Повече от фен Аватара на C0oKieS
    а можеш ли да качиш снимка да те видим

Цитирай Първоначално написано от C0oKieS Виж мнението
    а можеш ли да качиш снимка да те видим
    По-добре, НЕ.

Бъди себе си.

еее.. хаха ако знаеше някой точната формула виж, няма как да получиш отговор, както и всеки който си харесва някой и се опитва да му се хареса... никога не можеш просто да направиш нещо планирано и да се появят чувства у другия... просто не става, или го има или го няма тва ... аз в момента също съм в такава драма, ноо.. няма начин
    единственото , което мога да ти препоръчам е говори с него повече, намери общи теми, интереси, ако си допаднете по характери, тогава е възможно да се получи нещо и е мнг важно като говорим за любов да се издокарваш на външен вид... и нямам предвид да ходиш така все едно отиваш на диско, ами просто се поддържай и харесвай...ако те хареса, хареса , ако не-друг ще си намериш, като някой пешеходец изпусне рейса, рейса връща ли се? не! идват други пешеходци !

Супер фен Аватара на ~The Smile~
    Просто бъди такава, каквато си. Не трябва да те интересува мнението на другите и не се променяй заради тях. Сигурна съм, че има хора, които те уважават и те приемат каквато си. Но ако искаш да промениш нещо в себе си - можеш да слагаш лек грим, да си правиш различни прически и т.н.
    А за момчето - опитай да се сближиш с него - говорете си, пишете си, излезте някой път. Може да те хареса. А ако не, животът продължава - ще си намериш друго момче.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си