.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26
    dugster
    Guest

Въпрос към момичетата

Здравейте. От известно време с едно момиче започнахме да водим дъъълги чатове, когато имаме възможност. Та искам да се обърна към момичетата тук с въпроса - бихте ли си писали 5 часа с момче, към което не изпитвате НИЩО без да имате някаква конкретна тема на разговор, която да е важна за вас? Питам, защото аз смятам, че е възможно да има някакви чувства към мен, понеже аз лично не бих писал толкова време с безразлично за мен момиче, което дори познавам от скоро, но ми е интересно да чуя и женско мнение по въпроса.

симпатии по-скоро, ако нямаме мн общи теми за обсъждане ще ми стане скучен и ще спра да му пиша, но ако съм си го харесала мн ще се напъвам да продължа чата

dugster
    Guest
    Там е въпроса, че нямаме почти никакви теми за разговор, но понякога спирам да пиша (просто да видя дали и тя ще спре) и тя веднага търси начин да подхване друга тема. Аз лично също не бих се занимавал с часове да мисля какво да пиша на момиче, към което не изпитвам нищо. Изключение би било само наистина добра приятелка, какъвто определено не е нашият случай.

Ако въпросното момиче си заслужава, не го изпускай

Супер фен Аватара на paradosou
    Да говоря 5 часа с момче без да имам интерес... не
    Напоследък алергията ми към постни разговори се е изострила.
    Ако не сте излизали - предложи й, би трябвало (:д) да ви бъде още по-приятно; ако пък вече имате реален контакт, постарай се той да се превърне в основен, а за чатовете да остане допълващата роля .
    Последно редактирано от paradosou : 12-29-2013 на 10:43

Мега фен Аватара на baby_baby
    Това са просто симпатии

Мега фен Аватара на xoxi
    Голямото откритие на века е, че момичетата общуват ДОРИ с хора, към които не изпитват нищо. Трудно е човек да го повярва, нали? Обаче е факт.

Ако говоря само за себе си, мога да 'чатя' с някой и повече от 5 часа, ако имаме общи теми. Ако харесвам някой, също мога да си пиша с него с часове. Ако обаче не намирам общи теми, няма значение дали харесвам този човек или не - няма въобще да се опитвам да разговарям с него. Но ако ВСЕ ПАК го правя, значи наистина имам мнооого свободно време и страдам от липса на хоби и по-интересни занимания от това да стоя с часове пред компютъра.

Ако компанията на момчето ми е приятна и 7 часа ще изкарам .

Аз лично не бих. На хора, които не са ми приятени/интересни или нямам симпантия към тях, време не отделям. Особено когато става дума за часове. Най-вероятно си и симпатичен, освен това от скоро се знаете, все още се опознавате.

Мега фен Аватара на tori
    Да, бих писала сумати и време с момче, към което нямам никакви чувства или само приятелски. Естествено, ако усетя, че човека ми е приятен, а не е досаден, неграмотен, скучен. Даже често го правя.

Голям фен Аватара на Starless
    Цитирай Първоначално написано от HollyGolightly Виж мнението
    Аз лично не бих. На хора, които не са ми приятени/интересни или нямам симпантия към тях, време не отделям.
    Това. Предполагам най-малкото има симпатии към теб или просто е твърде любезна, което в случая го изключвам, предвид факта, че се опитва да поддържа разговора. Тя търси ли те първа?

Фен Аватара на Madlenita
    Град
    Вкъщи
    Ако имаме за какво да говорим разира се, че и 10 часа може да си пишем.
    По-хубавото от едно гърненце с мед,,са две гърненца с мед!!!!
    Мечо Пух

Ми може би изпитва нещо харесва те сигурно .. ако ти пише първа наистина има нещо

Голям фен Аватара на Vivitu483
    Симпатичен си й. Щом когато не и пишеш подхваща друга тема, значи има нещо. Покани я да излезете навън и виж как ще се развият нещата.

Супер фен Аватара на djipsito
    Бих и съм си писала. Виртуално трудно се разбира някой допада ли ти като повече от приятел. Може и да си й приятен, дори да си представя неща с теб, ако те харесва, но като се видите на живо да е друго и да не я привличаш.

Минавай на разговори очи в очи. Покани я и излизайте.
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Мега фен Аватара на strawberry88
    Не е задължително да имам чувства към някой, за да ми е приятна компанията му и да си говоря/чатя с часове с него.

Да, симпатии са.
    Когато аз харесвах едно момче много си писахме,много..и не го пусках да става от компа - спомени вече хахах

Повече от фен Аватара на C0oKieS
    Цитирай Първоначално написано от AKJSDHLX Виж мнението
    симпатии по-скоро, ако нямаме мн общи теми за обсъждане ще ми стане скучен и ще спра да му пиша, но ако съм си го харесала мн ще се напъвам да продължа чата
    +

Само с момчета, които съм харесвала съм си писала толкова дълго време ИЛИ с такива, с които имам общи теми , не намирам иначе защо да си губя времето..ако ми е безразличен някой, дори спирам да пиша

Мега фен Аватара на an7raks
    Цитирай Първоначално написано от dugster Виж мнението
    Здравейте. От известно време с едно момиче започнахме да водим дъъълги чатове, когато имаме възможност. Та искам да се обърна към момичетата тук с въпроса - бихте ли си писали 5 часа с момче, към което не изпитвате НИЩО без да имате някаква конкретна тема на разговор, която да е важна за вас? Питам, защото аз смятам, че е възможно да има някакви чувства към мен, понеже аз лично не бих писал толкова време с безразлично за мен момиче, което дори познавам от скоро, но ми е интересно да чуя и женско мнение по въпроса.
    Доста момичета биха ти писали просто ей така... Това са същества, които нямат работа и си запълват времето с безсмислени разговори с когото падне. Достатъчно е само да не си много досаден, за да си пилеят времето с теб.
    По-добре я изкарай от чата.

Мега фен Аватара на Dagichka
    пиша си с някои момчета по цял ден без дори грам да ме привличат като нещо повече и те го знаят де, казвала съм им за да няма точно такива "ама тя дали.. ако.." и тн. за кво ако някой човек ми е интересен, но видиш ли е момче, не мога да си пиша с него без задължително "да се сваляме"? ;д

Ако изпитвам интерес и по цели нощи съм стояла да си чатя. Ако ми е скучен или не ми е симпатичен ще го разкарам веднага.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    Доста момичета биха ти писали просто ей така... Това са същества, които нямат работа и си запълват времето с безсмислени разговори с когото падне. Достатъчно е само да не си много досаден, за да си пилеят времето с теб.
    По-добре я изкарай от чата.
    Като същество без работа ли ме определяш?

Мега фен Аватара на an7raks
    Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Като същество без работа ли ме определяш?
    Не, ние се обичаме с тебе. :*

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    Не, ние се обичаме с тебе. :*
    Либооооооооф.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си