.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Тема: Лъжата

Unhappy Лъжата

Хора кажете ми кое е най-разумното знам, че приятеля ми ме излъга за нещо,което за него не е нищо осбено, но за мен е от голямо значение.. и така де какво да правя да му вдигна скандал затова че знам или просто да си замълча ?

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Като ти видях поста от друга тема:
    Цитирай Първоначално написано от NickoleIvanovaPetrova Виж мнението
    В момента си имам приятел и от една седмица всеки ден се караме за пълните глупости дали ще е от ревност или нещо друго
    А познай, защо те е излъгал?

С тея скандали, не знам какво си мислиш, че правиш.

То не са скандали, а просто сдърпвания то ако бяха скандали ..

Мега фен Аватара на baby_baby
    Аз не бих си замълчала просто му кажи че знаеш а не му дигай чак скандал

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Ти само чрез скандали и крясъци ли контактуваш с хората?! Толкова ли не можеш да говориш с него нормално и да изясните нещата?! Момичетата имаме навика да преувеличаваме понякога ... Или с други думи лъжата наистина може да не е толкова сериозна, колкото се опитваш да я направиш.
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    Ако толкова те чепи - кажи му, че знаеш, но не се карай с него! Може да те лъже, защото ти прави изненада за РД или НГ - това пак са лъжи, но са оправдани. Тогава скандал ли трябва да вдигаш? + това не си казала за каква точно лъжа става въпрос. Ако ти е изневерил, тогава не скандал, ами тиган в главата трябва.

Със скандали нищо няма да постигнеш, както и с така наречените от теб "сдърпвания" Дръжте се като зрели хора и просто поговорете, без да си хвърляте обвинения един на друг и да си повишавате тон. Всеки път, когато го обвиняваш и викаш, той заема защитна позиция и очаквай още лъжи. Най-спокойно му обясни, че не обичаш лъжите и че по този начин се чувстваш наранена. Би желала да бъде честен с теб, както би била и ти с него. Но не започвай веднага с "ТИ ЗАЩО МЕ ИЗЛЪГА ЗА ТОВА и т.н.....?"

Ami po princip lujata e che me izluga che ne poznava momiche X , a az znam che q poznava i daje si govorqt i pishat no priqtelski

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    трябва да започна да пия повече преди да влизам тук
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Ние, момичетата трябва да се научим на спокойствие и самоконтрол, защото именно с нашите истерии отблъскваме човека до себе си. Карай го по-спокойно. Според мен е твърде безобидна лъжа, за да вдигаш СКАНДАЛИ. НО погледнато от различен ъгъл, тази безобидност може да се превърне в сериозен проблем.

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Ami po princip lujata e che me izluga che ne poznava momiche X , a az znam che q poznava i daje si govorqt i pishat no priqtelski
    А ти как разбра, че те си пишат и говорят?!
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

ами ако наистина си такава скандалджийка и ревнива, нищо чудно, че те е излъгал. За това казвам, че с това държание нищо хубаво няма да си навлечеш. И пиши на кирилица, в Български форум се намираш все пак.

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    Авторке, Спрайт има да ти каже нещо: Твоят приятел ти изневерЯа!

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Като всичко е чисто приятелски - проблемът какъв е?
    Аз виждам единствено проблем в теб и недоверието ти към него, инак не би те излъгал, че не я познава, ако знаеше, че няма да включиш ревността си, да правиш скандали за едното нищо. И ако продължаваш така, ще го загубиш.

Мега фен Аватара на draid
    Цитирай Първоначално написано от AliceSw Виж мнението
    трябва да започна да пия повече преди да влизам тук
    Аз вече преди второто голямо не влизам, че иначе може да си срежа вените.

Авторке, на колко години сте, че се лъжете за такива глупости ? Кой коя познавал и с коя си пишел. Тоя твоя приятел трябва или да е глупав/гузен или ти да си мега ревнива за да те лъже за такива простотии.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си