- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Лъжата
Хора кажете ми кое е най-разумното знам, че приятеля ми ме излъга за нещо,което за него не е нищо осбено, но за мен е от голямо значение.. и така де какво да правя да му вдигна скандал затова че знам или просто да си замълча ?
То не са скандали, а просто сдърпвания то ако бяха скандали ..
Аз не бих си замълчала просто му кажи че знаеш а не му дигай чак скандал
Ти само чрез скандали и крясъци ли контактуваш с хората?! Толкова ли не можеш да говориш с него нормално и да изясните нещата?! Момичетата имаме навика да преувеличаваме понякога ... Или с други думи лъжата наистина може да не е толкова сериозна, колкото се опитваш да я направиш.
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Ако толкова те чепи - кажи му, че знаеш, но не се карай с него! Може да те лъже, защото ти прави изненада за РД или НГ - това пак са лъжи, но са оправдани. Тогава скандал ли трябва да вдигаш? + това не си казала за каква точно лъжа става въпрос. Ако ти е изневерил, тогава не скандал, ами тиган в главата трябва.
Ami po princip lujata e che me izluga che ne poznava momiche X , a az znam che q poznava i daje si govorqt i pishat no priqtelski
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Като всичко е чисто приятелски - проблемът какъв е?
Аз виждам единствено проблем в теб и недоверието ти към него, инак не би те излъгал, че не я познава, ако знаеше, че няма да включиш ревността си, да правиш скандали за едното нищо. И ако продължаваш така, ще го загубиш.
Със скандали нищо няма да постигнеш, както и с така наречените от теб "сдърпвания" Дръжте се като зрели хора и просто поговорете, без да си хвърляте обвинения един на друг и да си повишавате тон. Всеки път, когато го обвиняваш и викаш, той заема защитна позиция и очаквай още лъжи. Най-спокойно му обясни, че не обичаш лъжите и че по този начин се чувстваш наранена. Би желала да бъде честен с теб, както би била и ти с него. Но не започвай веднага с "ТИ ЗАЩО МЕ ИЗЛЪГА ЗА ТОВА и т.н.....?"
трябва да започна да пия повече преди да влизам тук
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Аз вече преди второто голямо не влизам, че иначе може да си срежа вените.
Авторке, на колко години сте, че се лъжете за такива глупости ? Кой коя познавал и с коя си пишел. Тоя твоя приятел трябва или да е глупав/гузен или ти да си мега ревнива за да те лъже за такива простотии.
Ние, момичетата трябва да се научим на спокойствие и самоконтрол, защото именно с нашите истерии отблъскваме човека до себе си. Карай го по-спокойно. Според мен е твърде безобидна лъжа, за да вдигаш СКАНДАЛИ. НО погледнато от различен ъгъл, тази безобидност може да се превърне в сериозен проблем.
Авторке, Спрайт има да ти каже нещо: Твоят приятел ти изневерЯа!