.

Виж резултатите на анкетата: Падали ли сте от стола/чина в час

Гласували
257. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Да

187 72,76%
  • Не

70 27,24%
Отговор в тема
Страница 1 от 7 12345 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 170

Hybrid View

Падали ли сте от стола/чина в час

Незнам дали има такава тема.Може да има може и да няма.Ако ви се струва тъпа не пишете.На тези, на които им е интересна да се чувстват като у тях си :P
    Та падали ли сте от стола или чина в училище, колко пъти, при какви обстоятелства и т.н.

Аз лично съм падал веднъж - в час по немски.Пълна тишина.Клатя се аз на стола от скука и както си се клатех айляшката стола се хлъзна напред и за миг се озовах на пода.Целия клас избухна и вместо господина да се притесни дали не съм се ударил някъде ме смъмри и то на немски, но така и така нищо не му разбрах

Guest
    da mnogo pti

eleonora

Голям фен
    Град
    v 9-ta gluha
    MI 2 pyti sa mi dyrpali stola...ama 1q pyt ne be6e ka4estveno i se udarih, a 2q pyt kym 30 min se hilih to be6e tolko komi4no ... Ta i 1 pyt sama se "poluiztyrsih", mai v 4as po angliiski be6e, to tolko typo mi stana 4e vzeh da si klatq stola na 1 krak i se izvyrtq stola i padna, ama az sko4ih na vreme i ne mojah da tupna. Stola dostaty4no silno izdryn4a 4e da prediszvika nujniq smqh za raz4upvanena skukata

Фен
    Град
    Plovdiv,Bulgaria
    Az ne sam padala ama na skoro na edin sau4enik mu drupnaha stola to4no predi da sedne i be6e mn sme6no

Мега фен
    Град
    Няма усмивки тук, само човешки боклук..
    не съм... все още
    Така стоят нещата,
    cилата определя правилата -
    Добре дошли на нашата забава,
    cамо силните оцеляват!

Супер фен Аватара на Angel_Girl
    Град
    Яхнала метлата..
    Da padala sam

Фен
    Град
    Монтана
    не съм , но много мои аверчета са падали

Повече от фен
    Град
    СС (;
    ахахахаа веднъж в час по география е така си клатих стола на задните му крака и кат се изтърсих по едно време на земята... ахахаха мноол се смях тогава (то и сега кат се сетя умирам от смях... за тфа не ми отне малко време да го напиша тфа... ебаси, сълзи ми потекоха )
    "група 13"
    HandOfBlood (Worthless )
    83.148.67.113
    83.148.67.116
    212.92.0.135
    212.21.143.157
    212.21.141.99

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    на мене още, слава богу, такова нещо не ми се е случвало
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Голям фен
    Vse o6te ne sam ,no ni6to ne se znae
    ...Φταίει η καρδιά μου που σου λέει σ' αγαπώ (h)

Фен
    Град
    Hell.
    Така зачи в час по английски.Стоя си аз и си се люлея на стола и един
    "много умен"(в кавички)ми ритна стола и се проснах на земята.После станах нацепих м токатите и теглих една майна на господина и си излязох кат пич!!!

хаха падал съм ... и то мн здраво , чак аз се изкефих
    Beyond the game
    Through the portal into cyberspace

o da
    2 т. системно.

Голям фен
    Град
    nepostoqnno:)
    Хахахахахха даа падала съм и цялия клас избухна Значи седя си аз по англ., обаче пълна скука и аз съм се подпряла на задните крака на стола и самия стол е подпрян на задния чин. Ама на едни пичове от моя клас им дошла "перфектната" идея да дръпнат чина, на който се бях подпряла по назад и по едно време само се чува туп и аз на земята ахахха голям смях падна тогава

slu4valo mi se e ... grobna tishina i az padam .. aa ujas vs. me izzgledaha i sled 2 sek. vs. mn`qko se smeeha i gospojata daje ..

Da i na men mi se e slu4valo.Daje s edna priqtelka dvete zaedno za6oto se klastehme i 4ina se mradna.....ujas

Moderated by miloto
    Картинката беше повече от огромна

ъЪЪъ...дърпали са ми веднъж столчето и всички ми се смяха...
    иначе умирам от смех като се изтърси някой

Госпожата по математика ядосана пише нещо на дъската и крещи и в класа гробна тишина.Люлея си се на стола и уж съм се подпряла на задния чин(беше празен) и изведнъж той като тръгна назад и аз със него обаче известно време само се пързалях назад с чина доакто най-накрая не се сгромолясах с гръм и трясък на пода.И госпожата както беше ядосана се обръща и пита какво става и аз викам че си изтървах гумата обаче тя не зацепва и никаква реакция само дето целия клас се хили като луд.

Guest
    i dano ne mi se sly4va 4e e golqma izlagaciq

Голям майтап е случвало се е да.Или пък веднъж си мисля Е СЕГА ТОЯ ШЕ ПАДНЕ и на секундата пича се пречука-другите се смяха,но аз как се смях БОУЖЕЕЕЕ хахаххахаххахахахах

Падала съм веднъж в час по английски,господина си плямпаше нещо,а на последния чин аз и още двама приятели нещо се бутахме,на единия му се хлъзна стола и той тръгна да пада и се хвана за мен и аз понего и така двамата бяхме на земята,а класа се счупи от смях...
    Само три неща са безкрайни: звездите на небето, капките вода в океана и сълзите в сърцето.

Супер фен
    Град
    По БезЛюДнИтЕ ПътЕкИ...
    ako az ne padna koq druga bee ..znaete li kolko e zabavno daje nai skoroshniq mi slu4ai beshe kakto si sedq i mi mqtat nqkva belejka ama dosta nepohvatno i az nali sum si protegnala kraka da q vzema ama si4ko mnogo burzo stana zashtot edin ot predniq 4in iskashe da q vzeme a imashte stgoro sekretna informaciq i..nakraq se izrusih shtoto ne mojah da q stigna

Супер фен Аватара на Sarabi
    Хах...много пъти съм падала-в пети клас.Все пак от 1-4 клас бяхме на малки цели чинчета и няма как да се клатиш...а така в пети клас,всеки си е мечтал да си се люшка назад,ама никой няма тренинг.Баси,изпотрошихме половината столове в даскало
    А аз не съм падала смешно,но си спомням един съученик.Значи края на пети клас-правим класно по литература...и той седи,мисли и си се клати човечеца,ама по едно време някакво гръмовно ТРЯЯЯС!Всички се обръщат към него,а той е застанал на мост(подпрял се е с ръце на земята и си е извил гръбнака)и се чупи от смях Той не може да стане от хилене!Госпожата тича към него да види да не си и счупил нещо,щот си мисли,че реве и се навежда и се опитва да го вдигне,ама задния чин беше преклалено близои той не може да се изправи просто,а краката са му заплетени между краката на стола и чина Просто тогава всички се претрепахме да се хилим,никога няма да го забравя
    -Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
    -Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
    -Мръсен старец.
    (Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)

Голям фен
    Град
    S o F i A
    hahahah da padnah vednuj;g-jata po himiq samo me diga na duskata da obqsnq 1 uravnenie i samo trugvam da sqdam, ama v toq moment 1 deto sedi do men stava i mi drupna stola za da mpoje da mine,oba4e az tva ne go vidqh i bum,padnah i samo o4ite mi se vijdaha(bqhme s mn. stranni 4inove) i az segq si taka na zemqta o6te ne zacepila kvo stana i si4ki samo zeha da se hilqt, a g-jata vika "e az tukmo da ti pi6a 6 i ti se skri
    Не позволявай на другите да ти казват за какво да мечтаеш!

Голям фен
    Град
    NqKuDe MeJdU AdA i RaIa
    padala sam i to ne edin pat to ne be6e padane ot smqh,to ne be6e ot qrost kam nqkoi daskal , to ne be6e 4udo \/

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си