Здравейте, имам малък проблем с връзката ми или по скоро с момчето, с което ходя и се обърнах към вас, защото съм безпомощна и вече не знам какво да правя. От месец и нещо два забелязах, че се е отдал яко на живота, тоест купоните, адския алкохол, дори покрай тази компания започна да пуши, а по принцип е спортист, на борба е ходил, сега играе футбол, и не мисля, че е правилно да пуши. Започнах да му правя проблеми за приятелите му, може би леко ревнувам от тях , но е нормално защото почти не ми обръща внимание, по цели седмици сме с тях, а когато сме навън 2 3 пъти максимум идва при мен. И това ме убива дори бяхме си набелязали Неделя да сме само двамата, но уви не става.. не може без тях, опитах се какво ли не, дори аз самата се промених, по едно време много се карахме и се разбрахме да опитаме да си сдържаме малко нервичките, да не се цупим за щяло и нещяло, да се държим по мило, аз се промених, но той остана същия. Вече не знам какво да правя, не искам да го спирам от нищо, но забелязвам, че те го водят към дъното, и просто искам малко да го разсея от тая компания. Някакви предложения какво да правя, може би малко объркано съм писала може би защото аз самата съм объркана