.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

премахване на PPP

Здравейте, момче на 17 години съм. Имам pearly penile papules, които са разпространени по цялата задна част на главичката(ако се изразявам правилно). От известно време се появяват нови пъпчици и се виждат, а не са малки точици. Знам че PPP са безобидни и не се налага лечение, но моят случай е явно по-особен и търся начин да ги махна. Не съм пробвал с пасти за зъби и не мисля да пробвам, за да не стане по-голям проблем. Ще направя консултация с дерматолог в най-скоро време, но моля някой да сподели какво може да се направи, колко ще струва, може ли с направление. Какъв е шанса да се появят пак след време, ако се махнат ?

Благодаря за отделеното време !
    Весели празници !

Моите са като теэи от снимка 5 от линка http://zdravi.e15.cz/clanek/postgrad...oblasti-461797
    Моля модераторите да не изтриват линка. Благодаря за разбирането

темата е сериозна
    моля за сериозно отношение по проблема
    Последно редактирано от search97 : 12-29-2013 на 17:13

Мега фен Аватара на draid
    Горят ги с лазер доколкото знам, но шанса да се появят пак е почти 100%, така че няма особен смисъл да го правиш.

Благодаря за отговора. Знам че освен за "естетика" на половия член за друго не служат и са "нещо нормално" от медицинска гледна точка, но ме притеснява факта че ще ми създават проблеми в бъдещите връзки, тъй като в момента съм необвързан. Има ли начин поне за намаляването/ограничаването им? Моите са в напреднал стадии и това ме притеснява.

Имате ли информация поне дали интервенцията с лазера се покрива от здравната каса или евентуално колко ще струва ?
    След нова година отивам на лекар да прецени какво е точно и евентуално лечение. Възможно ли е да ги бъркам с нещо друго според Вас ?

БЛАГОДАРЯ ОЩЕ ВЕДНЪЖ !!!

В тази тема - http://www.puls.bg/forum/viewtopic.php?f=18&t=18886 Човекът пише, че ги е премахнал, но не пише дали е трайно. Дали важи още направление за тази лазерна процедура ?
    Последно редактирано от search97 : 12-30-2013 на 20:31

Ами ако са като на снимката надали ги бъркаш, след като не си имал и полов контакт, не може да се говори за полово предавана болест. До колко това ще ти пречи във връзките - според мен няма да имаш никакви проблеми, освен ако мацката не е крайно ограничена и невежа. Тези интервенции не се покриват от здравната каса, а и това не е болест, т.е. ще трябва да си платиш. Щом си решил иди на лекар и се консултирай с него, той ще ти даде най-точно информация, но предполагам, че ще каже каквото ти написах горе. Успех.

Благодаря, но моите са по-големи от тези за които се пише по форумите. Като пенисът ми е възбуден стават много по-видими. Образуват нещо като колонии по цялата задна част.

Това което чета в интернет че се появявали след 20 години и ги имат само 10-20% от мъжете май не е вярно. Имат ги почти всички мъже

EDIT: Като на снимка 5 от линка - тези изпъкналите проклетии
    Последно редактирано от search97 : 12-30-2013 на 20:58

Ами, може и да са повече от мъжете, срещат се сравнително често. Премахването им би било от чисто естетична гледна точка. Все пак преди да правиш планове, консултирай се с лекар, той най-точно ще ти обясни какви са процедурите, цените и дали си заслужава.

Това възнамерявам да направя. Благодаря Ви за отделеното време по моя проблем. След консултация с лекар ще напиша какво е станало и какво следва.

Весело посрещане на Нова година!
    Благодаря за сериозното отношение по темата

За нищо, приятно прекарване и на теб и успех.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си