С приятеля ми сме заедно от 4 месеца, но за празниците той отиде с родителите си в друга страна. Пишем си, липсваме си. Той е прекрасен, обичаме се и ни е повече от перфектно заедно. Но един ден след Коледа той ми писа, че не издържа да не се виждаме и че вероятно няма да е последния път, в който ще сме разделени...Каза, че много ме обича, но обича повече себе си и не иска да се подлага на това...Стана ми много гадно, защото това са само няколко дни, а аз наистина бях много щастлива с него, правех всичко за него...всичко стана толкова неочаквано, не е имало никакви предишни сигнали....Молех му се да се видим поне, за да си поговорим, но той не желае...връща се утре, а аз съм толкова объркана и наранена...знам, че има много по-трогващи истории от моята, но се чувствам сякаш изпускам единственото нещо, което ме прави щастлива и не знам какво да направя.....
Споделете ми какво мислите. Знам, че не ни познавате и ще ви се стори безмислено, но съм много объркана и вашето мнение също би помогнало. Благодаря предварително.