- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Подарявам клепоухо зайче
Здравейте,преди месец зайката ми роди зайче,от София съм,ако някой иска нека пише подарявам го.Само на добри стопани го давам. \/
Дай снимки да го видиме
if you see us in the club we'll be acting real nice
if you see us on the floor you'll be watchin all night
we ain't here to hurt nobody
so give it to me give it to me give it to me
wanna see you work your body![]()
ехххх жалко че не си от Русе..![]()
![]()
не те ли е страх че някой може да го угоява и да си го сготви? аз лично не бих го предлагал на напълно непознати хора, защото може да му навредят.
това с беличкото го подарих сега това сивото ако някой го иска да пише!
http://store1.data.bg/martindm/P1030624.JPG
http://store1.data.bg/martindm/P1030621.JPG
ами не знам на мини-декоративен заек какво може да му се яде освен ушите те са най-големи.пък и то е толкова сладко 4е ....като го видиш и се разтопяваш от любов!Първоначално написано от Lake_bodom
Хапваше ми се задушено заешко но щом няма какво толкова да му се яде, котката ми би се зарадвала на ново приятелче![]()
Баси, толкова обичам зайцииииии. Веднага бих го взела, но съм алергична ииии е шиткаво. Иначе са супер сладки зайците тииии, дано си намери някой супер як стопанин, който не обича заешко.
Saatana vittu perkele hate crew!
naistina mnnogo sa sladki jalko 4e ne si ot rs![]()
![]()
Аз го искам!
I az go iskam!![]()
Много искатеЗаьо е мой!
![]()
Зайчето е добре...много е сладък...успя да ми препикае дивана и да се надарадонка но нищо...купих му зеле и моркови, временно е в един голям дървен сандък..в понеделник ще му купя клетка с цокалце) Гледах го от долу не разбрах дали е момченце или момиченце...за сега се казва Хари (по идея на сестра ми, аз исках Юли) Заека е много сладък...много се радвам мерси много още веднъж....не ти запомних името
)
Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!
пахахахаа, абе Димо колко си неграмотеееен.Заьо
Иначе мисля да ти идвам често на гости...![]()
![]()
Saatana vittu perkele hate crew!
мен ми е много интересно как по-точно ще го продадеш туй зайче...
Не четеш...зех го вече зайчето докато се оглеждашПървоначално написано от maldini
![]()
Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!
оооооооо димо събота съм у вас!
И аз много исках зайче, ама ми казаха че много миришат![]()
МНого са хубави
thehood:
Motherboard: Asus M2N SLIDeluxe
CPU: AMD Athlon 64 X2 3800+
Video: Asus EN3700GT 256MB
HDD: Hitachi 160GB SATA2
FAN: Cooler Master Susurro
Case: CM Centurion 534+ Black
Monitor: IBM LCD ThinkVision 17' Black
оле беее..що не си от русе бее....те тес зайчита мн сладки беее... тъццц![]()
Leleleeeeeeeeee golemi sladuri i az si imam edno takova v ka6ti!!!Hora tva e perfectnoto jivotno hem moje da se gu6ka hem moje da se puska da se razhojda iz apartamenta i kato vi pisne go pribirate
Az sam na plaja,a ti kade si?
Az sam sama,a ti sam li si?
Az te obi4am,a ti obi4a6 li me?
Az se bazikam ,a ti varza li se?????
Сготви го... Няма да ти препикава апартаментоПървоначално написано от Momchence
![]()
абе ти си бил много умен бе...Първоначално написано от ATAKABG
![]()
аууу много са сладки...
дано си намерят добър стопанин
Only God can Judge me... Be the Best!