.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Hybrid View

bANAana
    Guest

Unhappy Как да се сближа с него...

здравейте, искам да попитам как да се сприятеля с момче, с което се познаваме, но не сме много близки... иии моля без обиди...

Като за начало ако не се познавате лично или се запознайте примерно във фейсбук или на живо и така започни да излизаш с него да си говорите споделяйте си интересите....

Мега фен Аватара на baby_baby
    Цитирай Първоначално написано от stefito66771 Виж мнението
    Като за начало ако не се познавате лично или се запознайте примерно във фейсбук или на живо и така започни да излизаш с него да си говорите споделяйте си интересите....
    +++

Ако ти е по-лесно опитай чрез социалните мрежи. Споделете интересите си. Намерете общи приятели. Бъди себе си, ако не те хареса такава значи не е за теб!

Преди около месец писах такива теми, но едно момиче каза на един от приятелите на въпросното момче, то му каза, че имам симпатии и до преди малко бяхме заедно ... пробвай мислих, че ще започне да ме игнорира, но всъщност не стана така

Повече от фен Аватара на C0oKieS
    Цитирай Първоначално написано от KHALIFA'S Виж мнението
    Преди около месец писах такива теми, но едно момиче каза на един от приятелите на въпросното момче, то му каза, че имам симпатии и до преди малко бяхме заедно ... пробвай мислих, че ще започне да ме игнорира, но всъщност не стана така
    при теб е станало така но при някой не става така една моя приятелка си падеше по едно момче каза ми че му е казала и ,че той е казал ,че не си я харесва и почна да я избягва

Повече от фен Аватара на Anastasiq5910
    Цитирай Първоначално написано от KHALIFA'S Виж мнението
    но това си е риск

Цитирай Първоначално написано от Anastasiq5910 Виж мнението
    но това си е риск
    риск е ,да, но поне ще разбере какви са неговите чувства, любов насила не става

Супер фен Аватара на D*Rose
    разделете си шише боза

Значи, освен да му пускаш някакви шегички като се засечете и да се закачаш с него, за друго не се сещам. Поне аз това съм правила преди време и се получи... привлякох вниманието на въпросния тип Даже така хубаво му го привлякох, че после ми се искаше да се отърва от него в някои моменти Само че с тази тактика има опасност да се отпуснеш твърде много и да прекалиш с лигавенето, което не ти го препоръчвам Спазвай дистанция и наблюдавай.. когато усетиш, че е подходящ момента, смело напред Важното е и на двамата да ви е забавно, така ще се зароди някакъв интерес и след време може да се сближите

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си