Исками се да споделя някъде силната болка и разочарованието което изпитвам в себе си.Не ме съдете...
На почти 19 съм от малко градче.Преди време харесах едно момче,а после се влюбих в него...Не бях изпитвала толкова силни чуства....когато го видех сърцето ми биеше толкова силно .... а когато го нямаше сърцето ми страдаше....така и не се получиха нещата....преди да му призная нещата биваха ...въпреки ,че му презнах за чуствата си той нищо не каза само дето се дистанцира и започна да се държи хладно.Усетих ,че допуснах грешка ,но беше късно.Наскоро разбрах как не само не споделя чуствата ми ,но и той ми се подиграва като другите защото съм зубър може би....дружил е с мен за да ми се присмиват и подиграват...чух го как ме наричаше пред другите и ми искаше или да го ударя силно или да ударя пък себе си ,че бях глупава и наивна....правише ми се на приятел уж...няма нужда да описвам колко зле че чуствам ,колко обидена ,използвана и наранена усещам гнева в себе си и не знам дали е омраза....искам да му го върна по някакъв начин да усети поне малко как съм се чуствала аз