Авторке, казваш, че си зубър, а пишеш като двойкарка. Странно! Ако си му се обяснила писмено (със СМС или по чата), нищо чудно, че те отбягва.
Извън правописа ти, който е всичко друго, но не и правопис - като ти се подиграва зад гърба, а вече и явно, като не откликва на чувствата ти - ами 'фАни го изкарай от главата си, задуши всякакви чувства и се премести в града... така де - в по-голямо градче. Не исках да намекна за "село"!
P.S.: Не знам защо всички се срамуват, че са от села и пишат "От малък град съм". На мен лично са ми готини селата.
P.S. 2: Знам, че темата ти е просто спам и не е реална, ама просто няма какво да правя и цикля тука. Да не си помислиш ти или някой друг, че съм се вързал
Авторке не се излагай, най-тъпото е да тръгнеш да отмъщаваш, само ще му покажеш колко много ти пука, тоест колко добре той си върши работата да те ядосва. Игнорирай го, нека мисли, че не ти пука и няма да се занимава повече.
бтв не се излагай, твърдеейки, че си на 19, в твоя случай дори е по-добре да се направиш на доста по-малка с това мислене