Първоначално написано от Mary_Jane_69 are da vi vodq na Monblan, kupih si vila a samotna :/ не си самотна. Мечките винаги ще са с теб.
Първоначално написано от klimatronik свинскоооооооооо :Д свинско ftw
Първоначално написано от SonataArctica Тори, защо бе душа? В последните дни ми се повръща само при мисълта за алкохол. Нещо ми се е затворила глътката...
Добре ся по сериозно Къде ми е шоколада???????
Май го изядох.
Ами сега к'во ке правим? Форумния алкохолик е в отпуск! Трябва да си намерим нов, който да го замести... :/
Мдааааааа. Ще правим кастинг.
Ама туй ще е само заместник, докато оригиналното пиянде не се завърне
Първоначално написано от Mary_Jane_69 Добре ся по сериозно Къде ми е шоколада??????? Едди го изяде.
Първоначално написано от SonataArctica Ама туй ще е само заместник, докато оригиналното пиянде не се завърне За момента да.
Първоначално написано от SonataArctica Ами сега к'во ке правим? Форумния алкохолик е в отпуск! Трябва да си намерим нов, който да го замести... :/ веднъж изпих 2 чаши бяло вино
http://www.youtube.com/watch?v=9-MgTXY-HCk iskam trolove iskam interesnost tolkova ste se vkoravnali ostareli ste
dori banvaha za 1 post s latinica
някои див
Първоначално написано от SonataArctica Бях вегетарианец в продължение на 2 години. Сега пак си хапвам месо. Бях станала вегетарианка в един много психически нестабилен период. :Д
месоооооооо ням ням нямм
Правила