- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Връзки от разстояние
с желание всичко става само това ще кажа....
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Винаги има начин. Наистина зависи от човека, обаче. Аз съм МНОГО ревнива, затова и се разделих с бившия ми. Момчето, с което ходя в момента от две години и три месеца е на 127 км. от мен и си е така отначало. Аз бях на 14, а той "баткото" на 17 и ми беше много симпатичен и явно и аз на него. Запознахме се като си беше дошъл през лятната ваканция при леля си на гости в града, в който аз живея за около седмица и тази седмица се превърна в месец и две седмици. От тогава аз ходя през уикенд във Варна при него, а когато аз не ходя той идва при мен и това продължава и до сега (разбира се и ваканциите сме заедно). Влакът се превърна най-употребявания транспорт от мен.И в край на краищата ще решим проблема на тази връзка догодина като започне да учи в София и аз ще се преместя с него, за да сме двамата и там ще си изкарам последните две години. ЗА ВСИЧКО ИМА НАЧИН, ПРОСТО ТРЯБВА ДА СЕ ПРАВЯТ КОМПРОМИСИ!
П.С. съжалявам за дългата история, но просто исках да дам инф. колкото се може по-точно![]()
^ 1 час път не е "връзка от разстояние"
по темата - изкарах навремето 6 месеца така (аз си бях в бг, тя - англия)
малко след като се върна се разделихме, ахаха
никой не може да ти каже универсална истина, всеки решава сам за себе си. аз не бих започнал връзка от разстояние , не бих и участвал , ако се превърне такава. връзката просто губи смисъла си
Аз за "връзка от раазстояние" мога да призная само такава, която се разиграва между 2 съседни града или град и село. Всичко останало е загуба на време и безсмислена агония.
От 1000 км станаха точно 1739. Но пък от друга страна след всичко това обикновените връзки ми се виждат ужасно скучни.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Всъщност не. Това е вече друго. Имах предвид онзи период на опознаване тип "да идем на кино, на кафе и т.н.", който за мен е ужасно отегчителен.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
По тази тема искам да попитам какво е мнението ви. Според вас възможно ли е при връзка от разстояние момчето да държи на момичето и да иска да са заедно, но да не иска да си пише с нея, защото по някакъв начин го притеснява разстоянието, и да чака да се видят на живо.
Не е нормално да не иска да си пишат. Дали могат - това е друг въпрос.
Моята връзка в момента е от разстояние и се справяме. Старая се да ходя при него всеки уикенд, а ако нямам възможност да остана, то поне за няколко часа, но ние сме на 90км. един от друг.
Когато не се виждаме прекарваме доста време на телефона - по 3-4 часа, а понякога и повече.
Имали сме проблеми, наскоро почти се разделихме дори, но няма безгрешни хора. Още няколко месеца ще сме в това положение, но най-късно лятото обмисляме да заживеем заедно.
Като цяло подобна връзка може да съществува, но само ако двойката обмисля съвместно съжителство във възможно най-близко бъдеще.
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
И аз съм в такава връзка.. почти 2000км, но нищо не ни спира.
Дано да си остане така, докато не се съберем, което не се очертава да е в близкото бъдеще,
но аз лично бих направила всичко, за да съм с него въпреки разстоянието.
Нямаме никакви проблеми, въпреки че съм голяма ревнивка, се старая да не го показвам.. много.
Ще се виждаме на всеки 3 месеца за по 2-3 седмици, лятото може да откараме и 1-2-3 месеца,
зависи как ще ни съвпаднат от тук нататък нещата. И дали ще сме още заедно(I hope so.. tho).
Говорим си, ако не всеки ден, то през ден. За минимум половин-един час.
Като си беше тук, буквално бяхме неразделни. Само на Коледа всеки си беше в къщата, със семейството.
Могат да съществуват такива връзки, МНОГО е трудно, особено ако не се очертава да сте заедно
в близкото бъдеще(година примерно). Но не е невъзможно, напротив.
Ако действително имате силни чувства, можете да го преживеете, ако мислите, че си заслужава.
Както и ако вярвате на половинката си.
Ако няма и капка доверие, то изобщо не трябва да се започва такава връзка.
*сън*
Може и да се получи, може и да не се получи. Зависи и от двете страни.
Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!
Би излязло нещо само, ако е временна тази дистанция. Иначе (поне за мен) е абсурдно да бъда с някой, който не мога да пипна дори, какво остава да разчитам на него, след като е някъде си ..
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Дълбоко против съм такива връзки !
Когато сте далеч един от друг за дълго просто се губи връзката ..
Ако имаш предвид запознаване онлайн
В чата всеки знае да се умилква ( има и травестити )..
Йеееее! veilside88 удари 100 мнения!!
По темата: сега препрочитам всичко и се замислям, че май започват да се появяват все повече такива връзки. Преди беше достатъчно хората да са от 1 село или град и всичко беше ок. Сега ученето, работата, постоянното местене, гурбетлъка - до такава степен са отдалечили хората, че връзките им са повече онлайн, отколкото 3D...
Една връзка от разстояние не може да съществува, ако в нея не са намесени 2-ма пораснали, зрели и знаещи какво искат, от живота хора!
В такава връзка съм от почти 6 месеца и е много трудно, да. С тъга ще призная, че не знам дали ще имаме общо бъдеще, защото пътищата ти е много вероятно да се разделят не след дълго. Аз от другата година ще съм студентка в град, в който той не е. А в момента ни делят 450 километра. Сама съм си задавала въпроса защо съм във връзка, в която нещата са толкова неясни и в която не се очертава общо бъдеще засега. И отговорът е много прост - защото съм щастлива. Да! Никога през живота си не съм си позволявала да кажа, че съм щастлива, но през последните няколко месеца бях най-близо до това чувство, до което съм успявала да бъда някога. Скоро прекарахме доста време заедно по непридвидими обстоятелства и тогава осъзнах, че всичко си струва. Независимо, че ми липсва ужасно много, когато не е тук, когато се видим просто... всичко придобива значение. Той е непредсказуем, непредвидим, научих се да очаквам неочакваното от него. Не работи по точно определи планове. А аз съм точно обратното - самата сериозност. Да, но накрая осъзнах, че няма нужда да се затормозявам с излишни глупости и просто да се науча да се наслаждавам на това, което имам в момента. Може да е много тежко да не се виждаме седмици наред, но всеки ден с нетърпение очаквам момента, в който ще се чуем, ще си разменим по някой смс, ще си початим, а защо не и да се видим по скайп. Нямам представа дали след една година ще сме заедно, но какво от това? В момента СМЕ ЗАЕДНО, макар и разделени. Връзка без бъдеще - нито мога да потвърдя, нито да отрека, все пак не мога да надникна там, колкото и да ми се иска. Но на кой му пука? Нали имаме настоящето.